FOTO / În urmă cu un an erau cuplul perfect, dar acum ajung la divorț! Imaginea publicată de George Burcea, după ce Andreea Bălan a spus că nu există cale de împăcare

+3 click pentru
galerie

FOTO / În urmă cu un an erau cuplul perfect, dar acum ajung la divorț! Imaginea publicată de George Burcea, după ce Andreea Bălan a spus că nu există cale de împăcare © arhiva

Andreea Bălan și George Burcea s-au separat în urmă cu patru luni, iar în curând vor ajunge la divorț. Deși pozau ca fiind un cuplu perfect, în ultima perioadă lucrurile nu au stat tocmai așa, iar despărțirea a fost inevitabilă. Artista a anunțat că nu mai există cale de împăcare, iar imediat George Burcea a venit și cu ”reacția”, o imagine publicată cu fetița cea mică

Vestea că Andreea Bălan și George Burcea vor divorța a venit ca un trăsnet pentru toți fanii cuplului care niciodată nu se așteptau ca o asemenea familie din showbiz să se despartă! Deși fanii au spearat în tot acest timp ca cei doi să se împace, iată că lucrurile nu au stat tocmai așa, iar peste puțin timp vor merge în fața judecătorilor pentru a semna actele de divorț. 

Într-un vlog publicat de artistă pe YouTube, unul dintre admiratori a întrebat-o dacă crede că va exista o împacare, însă se pare că nu se va întâmpla.

”Trecând patru luni nu se mai poate rezolva. Nu se mai poate repara mai nimic și nu cred că am putea să fim ca înainte ca și familie. Acum este important ca fiecare să-și îndeplinească rolul, eu de mama și el cat se poate de tată și să vina să le vadă pe fete”, a spus Andreea Bălan pe canalul său de YouTube.

Imediat după declarația artistei, fostul soț a publicat pe pagina sa de socializare o imagine din urmă cu un an, cu mânuța fetiței sale, Clara, care se afla pusă pe mâna lui. 

Chiar dacă s-au separat, George Burcea le vizitează pe fetițe o dată pe săptămână, iar atunci petrec câteva ore împreună, Andreea Bălan ocupându-se de pasiunile sale. 

URMATOAREA  

facebook whatsapp twitter pinterest
A1.ro
Antena3

Mai mult 

DivaHair.ro
Clair.ro
ROMANIATV.NET
Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro