FOTO / Inna a pozat goală pe Internet. Formele sale apetisante le-au luat minţile tuturor bărbaţilor

+3 click pentru
galerie

FOTO / Inna a pozat goală pe Internet. Formele sale apetisante le-au luat minţile tuturor bărbaţilor © Instagram

Inna, ce le faci? Celebra artistă a renunţat complet la inhibiţii şi s-a fotografiat goală, într-o ipostază de milioane. Vedeta a făcut furori pe Internet, iar bărbaţii nu şi-au mai putut lua ochii de la formele sale voluptoase.

Inna are parte de un succes formidabil pe plan internaţional, datorită talentului său incontestabil în muzică. Vedeta a reuşit să cucerească inimile a mii de fani cu vocea sa inconfundabilă, participând la cele mai cunoscute spectacole ale lumii. Pe lângă acest aspect, artista se poate lăuda cu o siluetă perfectă, ce stârneşte multă invidie în rândul tinerelor.

De curând, Inna le-a oferit masculilor ce o urmăresc pe reţelele sociale o privelişte de zile mari. Aceştia au avut posibilitatea să-i admire în voie formele, dovadă fiind că mulţi dintre ei nu şi-au mai putut lua ochii de la bustul său generos. În imagine, Inna îşi acoperă sânii doar cu ajutorul mâinilor, fiind complet dezbrăcată, lucru ce le-a stârnit imaginaţia bărbaţilor.

Ce sumă cere Inna pentru susţinerea unui concert

Inna a ajuns una dintre cele mai bine cotate artiste de la noi. Aşadar, nu e de mirare că suma cerută de cântăreaţă pentru a susţine un concert nu este deloooc mică! 

Inna cere, pentru un concert ce durează aproximativ 40 de minute între 15.000-20.000 de euro. Cu toate astea, au existat situații în care suma a ajuns chiar și la 35.000 de euro.

URMATOAREA  

facebook whatsapp twitter pinterest
A1.ro
Antena3

Mai mult 

DivaHair.ro
Clair.ro
ROMANIATV.NET
Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro