5 lucruri pe care nu le ştiai despre Inna! Cu siguranţă vei fi surprins

+5 click pentru
galerie

5 lucruri pe care nu le ştiai despre Inna! Cu siguranţă vei fi surprins © Instagram

Despre Inna nu ar fi prea multe de zis, fiind una dintre cele mai bune artiste de la noi din ţară, având un succes colosal peste hotare. Totuşi, puţini sunt cei care cunosc secretele din viaţa ei, lucruri despre care nu vorbeşte de fiecare dată! 

Alexandra Elena Apostoleanu, în buletin, este una dintre cele mai reprezentative artiste de la noi din ţară, ducând drapelul cu mândrie pe întreg globul. Are o voce şi un talent aparte, piesele ei fiind clasate în topul radiourilor internaţionale.

Cândva o adolescentă timidă, acum un star care a cucerit lumea, Inna are câteva secrete pe care le-a dezvăluit într-un interviu în urmă cu ceva timp. Oare care sunt cele 5 lucruri pe care cu siguranţă nu le ştiai despre faimoasa cântăreaţă?

Dintotdeauna a fost o împătimită a sportului. Ei bine, când era mică, Inna înlocuia sălile de fitness cu atletismul. Pe lângă asta, îi plăcea să meargă cu rolele şi cu bicicleta. 

Ca majoritatea colegilor de breaslă, a trăit din plin perioada studenţiei. Nu mulţi sunt cei care ştiu că bruneta este absolventă a Facultăţii de Științe Politice. V-o imaginaţi făcând carieră în politică?

Începutul este mereu mai greu şi ca să ajungi un nume consacrat, aşa cum a ajuns Inna astăzi, este foarte mult de muncă. Înainte de a deveni starul care se bucură în prezent de un succes internaţional, cântăreaţa a lucrat la un magazin. Prin intermediul acestei meserii a fost descoperită de un producător şi a ajuns la nivelul la care a visat dintotdeauna.

Cu toţii ştim de celebra trupă A.S.I.A., care făcea furori în anii 2000. Fetele organizau mereu preselecţii pentru a alege diferite artiste în trupa lor. Aşadar, Inna fost prezentă de mai multe ori la casting, însă niciodată nu a avut noroc.

"Am fost la multe preselecții, pentru Alege A.S.I.A. etc. Pentru că nu eram atât de dezvoltată sau atât de frumoasă precum alte fete, nu am câștigat", susţinea ea.

Este frumoasă, are voce, talent, însă dacă o întrebi de matematică, fuge de rupe pământul. Bruneta a recunoscut că nu i-a plăcut niciodată matematica, ba chiar i-a dat mari bătăi de cap. "Nu-mi plăcea și cred că am fost cel mai slab elev la mate", a povestit vedeta. 

URMATOAREA  

facebook whatsapp twitter pinterest
A1.ro
Antena3

Mai mult 

DivaHair.ro
Clair.ro
ROMANIATV.NET
Știri GSP.RO

vezi mai multe 

Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro