FOTO / Inna, schimbare radicală de look. Fanii artistei au fost șocați

+3 click pentru
galerie

FOTO / Inna, schimbare radicală de look. Fanii artistei au fost șocați © Instagram

Inna este una dintre cele mai iubite cântărețe din întreaga lume, cucerind publicul cu talentul său incontestabil în muzică. De curând, fanii acesteia au fost șocați de nou sa schimbare de look. Iată cum s-a afișat artista pe rețelele de socializare!

Cântăreața este o femeie împlinită pe toate planurile. Are o carieră de succes, reușind să se facă cunoscută și peste Ocean cu vocea sa incontestabilă. Drept urmare, Inna nu își neglijează niciodată fanii și îi ține la curent cu tot ce se mai întâmplă în viața sa. La fel s-a întâmplat și de această dată, când artista i-a surprins cu un nou look.

Dacă de ceva vreme ne-a obișnuit cu părul său scurt, Inna a decis să-și facă o schimbare. Așadar, vedeta s-a afișat pe rețelele de socializare cu o podoabă capilară mult mai lungă, păstrând însă același breton și aceeași nuanță de culoare.

Admiratorii artistei au rămas cu gura căscată, însă au fost mulțumiți de noua sa schimbare la nivelul părului. Astfel, mii de internauți au felicitat-o, sugerându-i să apeleze și altă dată la astfel de transformări.

„Regina frumuseții 💖 / Iubesc cum îți stă cu părul lung 😍 / Îți stă bine cu părul lung! ❤️ / Îți stă bine cu părul lung (dar și orice altă coafură) / Vechea Inna s-a întors 😍😍”, sunt doar unele dintre comentariile fanilor de pe Instagram.

Când are de gând să se mărite

Inna a fost invitată acum ceva vreme la nunta Andreei Bălan. Surprinsă de numărul uriaș al invitaților, cântăreața a declarat că una dintre temerile ei când va fi mireasă este că nu va putea face față fiecăruia.

"Nu mă văd mireasă, ce s-a întâmplat azi aici a fost mai mult. Am o familie deja, eu locuiesc cu părinţii mei, încă, dacă vă vine să credeţi. Îmi doresc şi copii, îmi doresc ce îşi doreşte orice om", a mărturisit Inna acum ceva timp la Star Matinal.

URMATOAREA  

facebook whatsapp twitter pinterest
A1.ro
Antena3

Mai mult 

DivaHair.ro
Clair.ro
ROMANIATV.NET
Știri GSP.RO

vezi mai multe 

Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro