FOTO / Ipostază emoționantă cu Viorel, soțul Vulpiței. Cum s-a fotografiat lângă fetița lui

+3 click pentru
galerie

FOTO / Ipostază emoționantă cu Viorel, soțul Vulpiței. Cum s-a fotografiat lângă fetița lui © instagram

Viorel și Veronica Stegaru fac inconjurul internetului după ce au apărut la televizor cu un caz ce a atras imediat atenția telespectorilor. Pentru că viața la București se pare că este una foarte bună, soții Stegaru și-au întâlnit fetița după 5 săptămâni de când au plecat de acasă. 

Viorel și Veronica Stegaru, zisă Vulpiță, au avut parte de momente emoționante în această săptămână. După ce au venit în urmă cu mai mult de o lună la București pentru a-și spune necazul și întâmplările prin care au trecut, soții Stegaru au avut parte de cu totul altă poveste după ce au ieșit la iveală mai multe informații. 

Ei bine, se pare că viața la București nu este tocmai rea, iar cei doi soți au uitat deja de comuna natală și se simt în Capitală ca acasă, însă asta nu e tot. Aceștia au o fetiță pe care nu au mai revăzut-o de mult timp, iar cu prilejul unei test ADN pentru a afla cine este tatăl micuței, fetița a fost adusă la București, iar Viorel și Vulpița au avut parte de mare întâlnire. 

Într-o postare de pe contul de Instagram al bărbatului, acesta apare alături de fetița sa, iar fotografia este foarte emoționantă și imediat a stârnit reacțiile fanilor. 

”O iubesc ❤️”, a scris Viorel în dreptul imaginii cu micuța. Acesta o ține de mână și se pare că este foarte fericit alături de ea, semn că i-a fost dor să o revadă și să petreacă câteva clipe împreună, după ce a lipsit atâta timp de acasă. 

URMATOAREA  

facebook whatsapp twitter pinterest
A1.ro
Antena3

Mai mult 

DivaHair.ro
Clair.ro
ROMANIATV.NET
Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro