FOTO / Îţi mai aminteşti de Alex Maţaev, concurentul de la "X Factor" care a pus pe jar inima tuturor adolescentelor? Ce mai face şi cu ce se ocupă acum iubitul fiicei lui Liviu Dragnea

+3 click pentru
galerie

FOTO / Îţi mai aminteşti de Alex Maţaev, concurentul de la "X Factor" care a pus pe jar inima tuturor adolescentelor? Ce mai face şi cu ce se ocupă acum, iubitul fiicei lui Liviu Dragnea © Instagram

Dacă v-aţi uitat acum 7 ani la "X Factor", cu siguranţă nu l-aţi ratat pe Alex Maţaev, care s-a numărat printre cei râvniţi concurenţi din cadrul talent show-ului, punând pe jar inimile tuturor adolescentelor. Trăieşte o relaţie de iubire cu fiica lui Liviu Dragnea şi este mai fericit ca oricând. Cu toate acestea, cu ce se ocupă acum fostul concurent? 

Alex Maţaev s-a numărat printre cele mai bune voci ale emisiunii "X Factor", participând la ediţia din 2013. Puţini sunt cei care îşi mai amintesc că, fostul concurent din echipa Deliei a ajuns până în finală, însă, din nefericire, nu a fost câştigătorul talent show-ului.

Anii au trecut şi Maţaev s-a dezvoltat în domeniul pe care l-a iubit dintotdeauna, şi anume, muzica. Asta face şi acum, dedicându-şi tot timpul şi energia pieselor pe care le face.

De asemenea, fostul concurent este şi compozitor, colaborând cu nume mari din industria muzicii. A scos câteva melodii şi nu are de gând să se oprească aici, muncind din plin pentru visul lui.

Nici la capitolul dragoste artistul nu stă prost, trăind o frumoasă poveste de iubire, de mai bine de şase ani, alături de fiica lui Liviu Dragnea, Alexandra Dragnea. Cei doi s-au cunoscut pe vremea când bruneta îşi încerca norocul la "X Factor". Alexandra a fost cucerită pe loc de melodiile tânărului, ba chiar, fiica lui Dragnea i-a pus la dispoziţie domeniul tatălui său, pentru un videoclip al artistului.

Puţini sunt cei care ştiu că, Alex Maţaev era cunoscut în Republica Moldova înainte de a deveni finalist în cadrul show-ului de la noi, participând la un concurs de talente în ţara natală. A reuşit să impresioneze juriul, ajungând până în etapa finală.

URMATOAREA  

facebook whatsapp twitter pinterest
A1.ro
Antena3

Mai mult 

DivaHair.ro
Clair.ro
ROMANIATV.NET
Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro