FOTO / Izolată la domiciliu, Inna și-a încins fanii! Artista a uitat de inhibiții și s-a fotografiat goală

+3 click pentru
galerie

FOTO / Izolată la domiciliu, Inna și-a încins fanii! Artista a uitat de inhibiții și s-a fotografiat goală © Instagram

Adio, inhibiții! Inna a reușit să-și încingă fanii de pe Instagram mai rău ca niciodată. Focoasa brunetă s-a fotografiat goală și a postat totul în mediul online! 

Inna este una dintre cele mai iubite și cunoscute artiste de la noi din țară, având un succes de-a dreptul colosal peste hotare. Frumoasa artistă reușește de fiecare dată să-și surprindă fanii, în apariții care mai de care mai suprinzătoare.

Ei bine, așa a făcut și acum, când și-a încins fanii de pe Instagram mai rău ca niciodată. Cum altfel, dacă nu printr-o fotografie.. oau, în care apare goală? Da, da, exact cum auziț! Izolată la domiciliu, Inna s-a gândit să le facă o surpriză internauților și s-a pozat goală într-un loc de-a dreptul inedit. Nu este prima oară când face asta, reușind să topească inimile tuturor internauților.

Cât despre reacții, ce să mai spunem? Fanii s-au întrecut în comentarii. ”😲 It's fine / Hermosa ❤️ / Waaaaaaaa! / Heaven on Earth. / sexyyyyy❤️❤️ / Love you❤️❤️ / Wow 😍 / RegINNA ❤️🔝 / Oha inna oha 🔥”, sunt doar o parte dintre reacțiile internauților. 

Ce meserie a avut înainte să devină cântăreață 

Începutul este mereu mai greu şi ca să ajungi un nume consacrat, aşa cum a ajuns Inna astăzi, este foarte mult de muncă. Înainte de a deveni starul care se bucură în prezent de un succes internaţional, cântăreaţa a lucrat la un magazin. Prin intermediul acestei meserii a fost descoperită de un producător şi a ajuns la nivelul la care a visat dintotdeauna.

URMATOAREA  

facebook whatsapp twitter pinterest
A1.ro
Antena3

Mai mult 

DivaHair.ro
Clair.ro
ROMANIATV.NET
Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro