FOTO / Jojo, declarație emoționantă de dragoste pentru Paul Ipate: „Știu că o să fie tot aici”

+3 click pentru
galerie

FOTO / Jojo, declarație emoționantă de dragoste pentru Paul Ipate: „Știu că o să fie tot aici” © Instagram

Pe Jojo o vedeți mereu cu zâmbetul pe buze. Cei care îi înseninează chipul sunt membrii familiei sale, soțul său Paul Ipate și cei doi copii minunați. De curând, artista i-a făcut partenerului său de viață o declarație de iubire extrem de emoționantă, gest care i-a încântat pe fani până la lacrimi.

Jojo și Paul Ipate formează unul dintre cele mai frumoase cupluri din rândul vedetelor din România. Chiar dacă se cunosc de mulți ani, iubirea dintre cei doi este la fel de puternică la fel ca în prima zi, lucru care poate fi observat cu ușurință prin intermediul aparițiilor celebrului cuplu, atât la evenimente mondene, cât și în mediul virtual. De curând, frumoasa actriță i-a făcut soțului său o declarație de dragoste prin care le-a povestit admiratorilor despre rolul și bucuria de a fi părinte, dar și despre mulțumirea pe care o simte față de partenerul său.

Recent, Jojo a postat pe contul său de Instagram o imagine cu ea și Paul Ipate, într-un cadru romantic, demn de îndrăgostiți. Artista a profitat de ocazie și în descrierea imaginii le-a mărturisit internauților sentimentele profunde pe care le are față de Paul Ipate.

„Părinții au momente și momente. Au momente când vor să doarmă și acest lucru nu e posibil, când vor să vorbească și ei cu altcineva, dar acest lucru se întâmplă numai pe grabă, când vor să bea suc, sau apă, sau o gură de bere, dar în mod evident nu se poate! E loc doar pentru unii dintre noi în familie, și în zilele sau serile cu copiii, ei câștigă intotdeauna. Am avut și noi momentul nostru azi, pentru că am apucat să mergem la sală. Mâine o luăm de la capăt: cu trezitul devreme, școală, grădi, pregătit micul dejun, repetiții, facturi, luat copiii de la școală și grădi și așa mai departe”, a povestit Jojo pe contul său de Instragram, referitor la responsabilitățile unui părinte.

În același timp, vedeta le-a povestit internauților despre care este motivul pentru care își iubește atât de mult partenerul.

„Știți de ce îl iubesc atât de mult pe @paulipate? Pentru că deși uneori fața lui îmi transmite un puternic sentiment de deznădejde, știu că o să fie tot aici, și în următoarele 15 minute, în următoarele luni sau ani. Și știu că o să zâmbească în următoarele secunde când Zora îl strigă de pe tobogan: “Tati, ține-mă!!!” Părinții nu sunt super eroi, dar uneori chiar sunt super părinți!”, a mai scris actrița pe rețeaua de socializare.

URMATOAREA  

facebook whatsapp twitter pinterest
A1.ro
Antena3

Mai mult 

DivaHair.ro
Clair.ro
ROMANIATV.NET
Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro