FOTO / Jojo sfidează iarna! Vedeta este sexy chiar şi la temperaturi scăzute

+3 click pentru
galerie

FOTO / Jojo sfidează iarna! Vedeta este sexy chiar şi la temperaturi scăzute © Instagram

Pe Jojo nu o opreşte nimic! Nici măcar temperaturile scăzute. Vedeta a demonstrat că nu spune "nu" provocărilor, astfel că nu a ţinut cont de vreme şi a ieşit afară, într-o ţinută sexy, sfidând iarna. 

Jojo este una dintre cele mai vedete din showbizul autohton, atât pentru cariera sa de succes, cât şi pentru familia minunată pe care o are. Chiar dacă este mamă, actriţa are o siluetă impecabilă, care stârneşte multă invidie în rândul tinerelor. Pentru a se menţine, artista face diverse exerciţii fizice, indiferent de condiţiile în care s-ar afla.

A demonstrat acest lucru de curând, atunci când Jojo a ieşit afară, îmbrăcată doar în echipament sportiv, în timp ce ningea, pentru a face sport. Cu o ţinută compusă dintr-un maieu şi o pereche de colanţi, vedeta a reuşit să facă furori pe Internet cu formele sale perfecte. Actriţa nu a fost singură, fiind însoţită de antrenoarea sa.

Actriţa a împărtăşit acest momentul cu fanii săi, printr-un videoclip pe care l-a postat pe reţelele de socializare.

"Un antrenor adevărat îşi scoate elevul când ninge afară şi-l antrenează în stil rusesc (...) Hai afară la zăpadă... ", a spus Jojo pe Instagram, în cadrul clipului video.

Fanii au asaltat imediat videoclipul cu like-uri şi comentarii, mulţi dintre ei fiind impresionaţi de rezistenţa actriţei la vremea rece.

"Nu e prea frig? Cum ai rezistat? / Superb", sunt doar unele dintre comentariile internauţilor.

Jojo, declaraţie de dragoste pentru Paul Ipate

Jojo şi Paul Ipate formează unul dintre cele mai îndrăgite cupluri din România. De curând, actriţa le-a împărtăşit fanilor care este motivul pentru care îşi iubeşte atât de mult partenerul de viaţă.

„Știți de ce îl iubesc atât de mult pe @paulipate? Pentru că deși uneori fața lui îmi transmite un puternic sentiment de deznădejde, știu că o să fie tot aici, și în următoarele 15 minute, în următoarele luni sau ani. Și știu că o să zâmbească în următoarele secunde când Zora îl strigă de pe tobogan: “Tati, ține-mă!!!” Părinții nu sunt super eroi, dar uneori chiar sunt super părinți!”, a scris actrița pe Instagram.

URMATOAREA  

facebook whatsapp twitter pinterest
A1.ro
Antena3

Mai mult 

DivaHair.ro
Clair.ro
ROMANIATV.NET
Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro