Jojo, mesaj îngrijorător pentru fani: "Am pierdut ceva important pentru mine"

+3 click pentru
galerie

Jojo, mesaj îngrijorător pentru fani: "Am pierdut ceva important pentru mine" © Instagram

De curând, Jojo şi-a îngrijorat fanii care o urmăresc pe reţelele sociale. Vedeta a postat un mesaj care le-a ridicat multe semne de întrebare acestora.

Având în vedere că este una dintre cele mai îndrăgite vedete din showbizul autohton, Jojo păstrează o legătură foarte strânsă cu fanii săi, povestindu-le despre tot ce mai e nou în viaţa sa. Aşa s-a întâmplat şi de această dată, când actriţa şi-a îngrijorat fanii cu un mesaj postat pe reţelele de socializare.

Prin intermediul acestuia, Jojo le povestea admiratorilor cum a trecut printr-o zi grea, marcată de o pierdere semnificativă.

"Până la urmă toate lucrurile se rezolvă. Timpul chiar le rezolvă pe toate. Trebuie de fiecare dată să nu ne uităm priorităţile, de ce trăim în viaţa asta şi ce ne face cu adevărat fericiţi. Ieri am avut o zi mai puţin bună. Am pierdut ceva important pentru mine şi pentru câteva ore chiar am fost destul de tristă", aşa şi-a început Jojo mesajul.

În continuare, din fericire, actriţa şi-a liniştit fanii, spunând că sportul a ajutat-o să treacă peste evenimentul care şi-a pus amprenta, preţ de câteva ore, asupra stării sale de spirit.

"Apoi am fost la sală. M-am simţit mult mai bine. Am lăsat să treacă seara, iar noaptea, înainte de culcare m-am rugat şi mi-am amintit ce contează cu adevărat pentru mine. A trecut noaptea şi problema de ieri aproape că nu mai există.🤷🏼‍♀️ Replica aceea din filmul “Pe aripile vântului”, “E şi mâine o zi”, uneori poate fi un veritabil balsam pentru suflet. Care sunt cele mai importante lucruri pentru voi? Ce vă face cu adevărat fericite/fericiţi?", a mai scris vedeta pe Instagram.

URMATOAREA  

facebook whatsapp twitter pinterest
A1.ro
Antena3

Mai mult 

DivaHair.ro
Clair.ro
ROMANIATV.NET
Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro