FOTO / Laura Cosoi, momente emoţionante de familie. Ce a făcut actriţa împreună cu mama sa

+3 click pentru
galerie

FOTO / Laura Cosoi, momente emoţionante de familie. Ce a făcut actriţa împreună cu mama sa © Instagram

Laura Cosoi este o femeie fericită, din toate punctele de vedere. Vedeta profită din plin de timpul liber, bucurându-se de clipele de linişte alături de partenerul său de viaţă şi de minunea lor, micuţa Rita. Îndrăgita actriţă nu uită însă nici de mama ei, cea cu care s-a bucurat de momente emoţionante de familie.

Laurei Cosoi îi merge bine atât pe plan profesional, cât şi pe cel sentimental. Actriţa este cea mai fericită mămică din lume de când în viaţa sa şi a partenerului său a apărut frumoasa Rita. Cei doi sunt topiţi după rodul iubirii lor, implicându-se extrem de mult în creşterea sa, în egală măsură. 

Atunci când ia o pauză de la activităţile zilnice, artista preferă să-şi petreacă timpul şi alături de cea care i-a dat viaţă, lucru pe care l-a făcut recent, delectându-se împreună cu câteva momente de relaxare. Desprizându-se de toate gândurile, Laura Cosoi şi-a luat mama şi au mers împreună la spa, loc în care s-au lăsat pe mâinile profesioniştilor. Vedeta a ţinut să împărtăşească aceste clipe preţioase cu admiratorii de pe reţelele sociale, împărtăşindu-le câteva imagini cu ele două.

"Sunt cu mami 💕 Avem o zi pentru noi, cu poveşti şi răsfăţ. Se simte primăvara peste tot în jurul nostru şi ne bucurăm de sărbaătoare 🌷🌷🌷 Ţie cum îţi place să îţi petreci ziua cu mama ?! 🌸", a scris Laura Cosoi în dreptul fotografiilor cu ea şi mama sa, fiind încântată asemeni unui copil de clipele petrecute cu aceasta.

URMATOAREA  

facebook whatsapp twitter pinterest
A1.ro
Antena3

Mai mult 

DivaHair.ro
Clair.ro
ROMANIATV.NET
Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro