Laura Cosoi, despre problemele din viaţa sa: "Au fost situatii dramatice"

+3 click pentru
galerie

Laura Cosoi, despre problemele din viaţa sa: "Au fost situatii dramatice" © Instagram

Pe Laura Cosoi o vedeţi mereu cu zâmbetul pe buze, însă cu toate astea, în viaţa actriţei au existat şi momente mai grele. Deşi iniţial vedeta nu a vrut să mărturisească nimic despre aceste detalii, vedeta şi-a luat inima în dinţi şi a vorbit public despre aceste probleme.

Laura Cosoi este o femeie împlinită, din toate punctele de vedere. Vedeta a muncit mult până a ajuns la cariera de succes pe care o are acum şi datorită căreia este apreciată de fani din întreaga ţară. Nici pe plan sentimental nu stă mai rău, deoarece artista are o familie minunată. Cu toate astea, până la vârsta de 38 de ani, Laura Cosoi a întâmpinat şi dificultăţi.

De curând, Laura Cosoi şi-a pus fanii pe gânduri, după ce s-a destăinut pe reţelele de socializare. Vedeta a povestit că de când s-a implicat în acţiunile umanitare şi-a dat seama că sunt extrase din propriille sale experienţe de viaţă.

"Cred că cele mai puternice acţiuni umanitare pe care le-am făcut au derivat din propria mea poveste de viaţă", a scris Laura Cosoi pe Instagram.

În continuare, vedeta a mărturisit că în viaţa ei au existat şi unele clipe urâte şi deşi şi-a dorit să le păstreze doar pentru ea şi familia sa, acum, Laura Cosoi a menţionat acest lucru public, având un motiv foarte întemeiat.

"O să fac o mărturisire, au fost situaţii dramatice în viaţa mea, în care am realizat cât de vulnerabili suntem şi câtă nevoie de ajutor avem şi oricât de mult mi-aş fi dorit să ţin pentru mine şi cei apropiaţi mie poveştile acestea, mi-am dat seama că aş putea schimba ceva spunându-le, i-aş putea inspira sau ajuta pe unii dintre cei care mă urmaresc", a spus în continuare actriţa.

URMATOAREA  

facebook whatsapp twitter pinterest
A1.ro
Antena3

Mai mult 

DivaHair.ro
Clair.ro
ROMANIATV.NET
Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro