FOTO / Lavinia Pîrva, fotografie emoţionantă cu bebeluşul. Fanii au fost foarte impresionaţi de cadrul mamă-fiu

+3 click pentru
galerie

FOTO / Lavinia Pîrva, fotografie emoţionantă cu bebeluşul. Fanii au fost foarte impresionaţi de cadrul mamă-fiu © Instagram

Lavinia Pîrva este cea mai fericită mămică din lume, de când în viaţa sa şi a iubitul său, Ştefan Bănică Jr., a apărut centrul Universului lor, micuţul Alexandru. De curând, vedeta le-a împărtăşit fanilor o fotografie emoţionantă cu ea şi bebeluşul, lucru care i-a încântat extrem de mult pe aceştia.

Lavinia Pîrva trăieşte cele mai minunate clipe din viaţa ei de când a devenit mamă. Vedeta are o carieră de succes şi o familie minunată, formată din iubitul său Ştefan Bănică Jr. şi fiul lor, pe nume Alexandru. Cântăreaţa şi cel mai recent membru al familiei sale au fost protagoniştii unui cadru senzaţional mamă-fiu.

Cântăreaţa a fost fotografiată în vreme ce îşi purta bebeluşul în braţe la cumpărături, imagine pe care vedeta a postat-o pe reţelele de socializare. Chiar dacă temperaturile de afară sunt scăzute, Lavinia Pîrva şi-a făcut poftele şi şi-a cumpărat o îngheţată de care s-a bucurat singură, cel puţin până ce micuţul va mai creşte.

"Dacă ar fi fost mai mare, cu siguranță ne certam pe inghetațată!😂😂😂👶🏻👶🏻👶🏻", a scris Lavinia Pîrva în dreptul fotografiei, pe contul său de Instagram.

Fanii au reacţionat imediat la vederea imaginii, felicitând-o pe artistă pentru copilaşul ei prin diverse comentarii şi mii de like-uri.

"Eşti minunată Lavinia! / Tot binele din lume vi-l doresc vouă și familiei voastre! 🤗🤗🤗🤗🤗🤗 / Cu siguranță, cumpăra-i două♥️", sunt doar unele dintre comentariile admiratorilor.

URMATOAREA  

facebook whatsapp twitter pinterest
A1.ro
Antena3

Mai mult 

DivaHair.ro
Clair.ro
ROMANIATV.NET
Știri GSP.RO

vezi mai multe 

Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro