Lavinia Pîrva vrea să fie o mamă model. Ce pas important a făcut cântăreața în viața sa

+3 click pentru
galerie

Lavinia Pîrva vrea să fie o mamă model. Ce pas important a făcut cântăreața în viața sa © arhiva

Lavinia Pîrva a născut anul trecut, iar de atunci viața sa și a lui Ștefan Bănică s-a schimbat complet. Deși în timpul sarcinii bruneta s-a îngrășat considerabil și era aproape de nerecunoscut, acum aceata a trecut la pasul următor în viața sa, s-a apucat de sală. 

După ce a adus pe lume primul său copil, Lavinia Pîrva a decis că este momentul să facă mai multe schimbări în viața sa. În perioada în care era însărcinată, cântăreața a pus mai multe kilograme pe ea, însă rapid a revenit la formele care deja au consacrat-o. Vedeta a ales să țină o dietă și să nu apeleze la înfometare, însă mai nou s-a apucat și de sală. 

Cântăreața a publicat pe pagina ei de socializare mai multe imagini în timp ce era la sală și făcea câteva exerciții pentru a avea cel mai bun abonament, dar și pentru a fi o mamă de invidat, dar și cei curioși să o observe atunci când se află la brațul lui Ștefan Bănică. Cântăreața mereu a fost o femeie frumoasă ce a atras atenția cu silueta sa, fiind printre cele mai sexy vedete de la noi. 

Relația sa cu artistul a fost mereu una discretă și de foarte puține ori s-au afișat împreună la evenimente. Aceștia și-au botezat micuțul anul trecut, într-un cadru la fel de discret ca și relația lor. La botez au fost prezenți doar apropiații celor doi. 

"E minunat să fiu din nou tată. O ajut pe Lavinia cu tot ce are nevoie, în măsura timpului în care sunt acasă. Lavinia e un om extraordinar, foarte dedicată copilului şi care ştie să dea echilibru familiei.", a declarat Ștefan Bănică Jr., potrivit Ok! Magazine. 

URMATOAREA  

facebook whatsapp twitter pinterest
A1.ro
Antena3

Mai mult 

DivaHair.ro
Clair.ro
ROMANIATV.NET
Știri GSP.RO

vezi mai multe 

Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro