Lavinia Pîrva, declarație de dragoste pentru Ștefan Bănică, în văzul tuturor. Ce i-a transmis vedeta, înainte de concertul de Crăciun

+3 click pentru
galerie

Lavinia Pîrva, declarație de dragoste pentru Ștefan Bănică, în văzul tuturor. Ce i-a transmis vedeta, înainte de concertul de Crăciun © Instagram

În fiecare an, Ștefan Bănică și-a obișnuit fanii cu concertul pe care îl susține, cel de dinainte de Crăciun, în cadrul căruia există un repertoriu emoționant de melodii. În acest an, Lavinia Pîrva i-a făcut o declarație de dragoste soțului său în văzul tuturor, iar la concertul lui Ștefan Bănică, a atras toate privirile.

În această seară, Ștefan Bănică susține concertul de Crăciun cu care și-a obișnuit, anual, toți fanii. Artistul a avut parte de un start emoționant în acest an, căci frumoasa lui soție, Lavinia Pîrva a postat un mesaj extrem de frumos pentru acesta. 

Pe pagina ei de Instagram, Lavinia Pîrva a postat o fotografie cu ea, făcută cu puțin timp înainte de a merge la concertul de Crăciun al lui Ștefan Bănică, alături de un mesaj de-a dreptul emoționant. 

„În fiecare an aștept cu nerăbdare această seară. Concertul de Craciun @stefanbanica.official .Un spectacol plin de emoție și energie.Te iubesc dragul meu și sunt alături de tine! #concert #music #christmas #showlive” a scris Lavinia Pîrva, în dreptul fotografiei, pentru Ștefan Bănică. 

Lavinia Pîrva a atras toate privirile 

La concertul soțului său, Lavinia Pîrva a atras toate privirile. Frumoasa brunetă a purtat o rochie neagră cu mâneci bufante și transparente, accesorizată cu o centură aurie și cercei aurii. Machiajul discret și părul aranjat lejer au completat perfect imaginea Laviniei Pîrva și nu este de mirare că fotografia pe care a postat-o a adunat numeroase complimente. 

URMATOAREA  

facebook whatsapp twitter pinterest
A1.ro
Antena3

Mai mult 

DivaHair.ro
Clair.ro
ROMANIATV.NET
Știri GSP.RO

vezi mai multe 

Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro