FOTO / Cum încearcă Lavinia Pîrva să ascundă burtica de graviduță. Soția lui Ștefan Bănică este în al doilea trimestru de sarcină

+3 click pentru
galerie

FOTO / Cum încearcă Lavinia Pîrvă să ascundă burtica de graviduță. Soția lui Ștefan Bănică este în al doilea trimestru de sarcină © Instagram

Vestea că Lavinia Pîrva urmează să devină mămică pentru prima dată a făcut-o foarte fericită pe brunetă. Cu toate acestea, soția lui Ștefan Bănică refuză să-și arate, încă, burtica de graviduță!

Lavinia Pîrva are o siluetă de model și, chiar dacă este graviduță și se află în al doilea trimestru de sarcină, când burtica începe să se vadă, bruneta știe cum să se îmbrace, pentru a masca acest lucru. Pe contul ei de Instagram, Lavinia Pîrva a postat o fotografie în care este îmbrăcată foarte sport, într-o pereche de colanți și un hanorac extrem de larg, care nu-i arată deloc sarcina!

Lavinia Pîrva se menține în formă și se pare că încă nu a făcut cunoștință cu kilogramele în plus, pe care orice femeie le acumulează, în perioada sarcinii. 

Mai mult, vedeta este extrem de activă și face sport, după cum le arată fanilor săi, pe rețelele de socializare.

R.D.

URMATOAREA  

facebook whatsapp twitter pinterest
A1.ro
Antena3

Mai mult 

DivaHair.ro
Clair.ro
ROMANIATV.NET
Știri GSP.RO

vezi mai multe 

Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro