FOTO / Lavinia Pîrva, tu eşti? Ce schimbare spectaculoasă şi-a făcut cântăreaţa

+3 click pentru
galerie

FOTO / Lavinia Pîrva, tu eşti? Ce schimbare spectaculoasă şi-a făcut cântăreaţa © Instagram

Deşi toată atenţia sa este concentrată asupra rolului de mamă, de când în viaţa sa a apărut micuţul Alexandru, Lavinia Pîrva reuşeşte să-şi împartă cu succes timpul, astfel că nu se neglijează niciodată. De curând, celebra artistă şi-a surprins fanii printr-o schimbare de look, lăsându-i pe toţi cu gura căscată.

Lavinia Pîrva şi Ştefan Bănică Jr. sunt cei mai fericiţi părinţi din lume. Cei doi petrec foarte mult timp cu micuţul Alexandru, contribuind amândoi, în egală măsură, la creşterea băieţelului. Frumoasa mămică reuşeşte însă să aibă timp şi pentru ea, ocupându-se de înfăţişarea sa. Astfel că, recent, artista le-a împărtăşit admiratorilor o transformare inedită. 

Dacă până acum ne-a obişnut cu părul său brunet, lung, ca de prinţesă, acum, Lavinia Pîrva a considerat că în viaţa ei există loc de o schimbare. Aşadar, vedeta s-a afişat cu o podoabă capilară complet diferită, optând pentru un şaten foarte deschis, spre blond, care îi vine la fel de bine. Asta nu e tot! Pe lângă culoare, artista s-a înfăţişat şi cu breton. 

Vedeta pare foarte încântată de noua schimbare, dovadă fiind citatul pe care l-a scris în dreptul fotografiei cu noul său look.

„De ce să te opui schimbării când ea este sursa principală a progresului?”, este citatul scris de cântăreaţă pe contul său de Instagram.

La rândul lor, internauţii au fost la fel de mulţumiţi de schimbare, încurajând-o pe Lavinia Pîrva să se mai joace cu stilul.

"Woooooow să nu te recunosc iubireeeee, arăţi supeeeeeeerb 👏👏👏👏👏❤️❤️❤️❤️❤️❤️ / Eşti superbă! Bună schimbarea! 👏😘 / Ce bine îţi stă cu părul mai deschis!", sunt doar câteva dintre comentariile admiratorilor.

URMATOAREA  

facebook whatsapp twitter pinterest
A1.ro
Antena3

Mai mult 

DivaHair.ro
Clair.ro
ROMANIATV.NET
Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro