Lavinia Pîrva, răspuns surprinzător la întrebarea: "Ce ai face dacă ai primi o palmă de la Ştefan Bănică Jr.?"

Lavinia Pîrva, răspuns surprinzător la întrebarea: "Ce ai face dacă ai primi o palmă de la Ştefan Bănică Jr.?" © Arhiva

Ștefan Bănică Jr. și Lavinia Pîrva formează unul dintre cele mai frumoase și sudate cupluri din showbiz. Relația lor a fost dezbătută intens de cârcotași, mai ales la început și, chiar și după ce și-au asumat relația, nu au scăpat de răutăcioși. 

Ștefan Bănică Jr. și Lavinia Pîrva sunt căsătoriți de aproximativ doi ani și au împreună un băiețel minunat, pe Alexandru. Sunt foarte discreți în privința vieții lor de familie și preferă să nu divulge foarte multe detalii despre ceea ce fac în particular, concentrându-se mai mult pe latura profesională.

Timpul a trecut, iar de câțiva ani, Lavinia Pîrva şi Ştefan Bănică Jr. îşi trăiesc povestea de amor departe de ochii curioşilor şi au planuri mari de viitor.

În urmă cu ceva timp, Lavinia Pîrva a fost întrebată, în cadrul unei emisiuni,  ce nu ar putea suporta într-o relaţie şi cum ar reacţiona dacă ar primi o palmă de la bărbatul de lângă ea. Cântăreața a fost foarte vehementă cu răspunsul său și, totodată, a mărturisit că artistul este primul bărbat alături de care are o relație serioasă: "Nu ştiu ce nu aş putea suporta într-o relaţie. Nu am o experienţă atât de vastă. Prima mea relaţie care se bazează pe seriozitate şi maturitate este cea cu Ştefan".

Lavinia Pîrva a vorbit şi despre zvonurile privind aşa zisa latură agresivă a lui Ştefan Bănică Jr.

"Îmi vine să râd pentru că nu ştiu cine a spus chestia asta. Este foarte greu, foarte complicat să-ţi imaginezi că cineva poate face aşa ceva, iar Ştefan nu este omul acesta. Niciodată! (... )", a mai spus Lavinia Pîrva.


facebook whatsapp twitter pinterest
A1.ro
Antena3

Mai mult 

DivaHair.ro
Clair.ro
ROMANIATV.NET
Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro