FOTO / Lidia Buble, cu posteriorul la vedere. Formele sale sexy au încins Internetul

+3 click pentru
galerie

FOTO / Lidia Buble, cu posteriorul la vedere. Formele sale sexy au încins Internetul © Instagram

Lidia Buble, ce le faci? Cântăreaţa are apariţii din ce în ce mai incendiare, reuşind să pună pe jar imaginaţia tuturor bărbaţilor. De curând, frumoasa artistă le-a oferit internauţilor o privelişte de milioane, etalându-şi posteriorul.

Lidia Buble nu încetează să uimească. Vedeta îşi surprinde admiratorii de fiecare dată, fiind o apariţie atât la evenimentele la care participă, cât şi în mediul virtual. Fanii săi de pe reţelele de socializare au avut ocazia să-i admire trupul, clătindu-şi ochii cu formele sale bine conturate.

Mama Natură a fost foarte darnică cu Lidia Buble. Astfel că, pe lângă carierea în muzică pe care o are datorită talentului său incontestabil, cântăreaţa a fost înzestrată şi cu o frumuseţe aparte. Îndrăgita vedetă se poate lăuda cu un ten impecabil, lipsit de imperfecţiuni, dar şi cu un corp demn de invidiat. Nu este un secret faptul că iubita lui Răzvan Simion se simte foarte bine în pielea sa, lucru pe care l-a demonstrat prin stilul său excentric şi original, de-a lungul timpului.

Aşadar, cântăreaţa poate renunţa oricând la inhibiţii, arătându-şi până şi formele în public. Recent, Lidia Buble s-a fotografiat pe Instagram într-un cadru de senzaţie, ce i-a înnebunit pe bărbaţi. În timp ce stătea întinsă, vedeta şi-a lăsat fanii să-i admire atât abdomenul plat, cât şi posteriorul ce a ieşit în evidenţă.

URMATOAREA  

facebook whatsapp twitter pinterest
A1.ro
Antena3

Mai mult 

DivaHair.ro
Clair.ro
ROMANIATV.NET
Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro