FOTO / Lidia Buble, tu eşti? Cântăreaţa este de nerecunoscut. Fanii au confundat-o cu Marilyn Monroe

+3 click pentru
galerie

FOTO / Lidia Buble, tu eşti? Cântăreaţa este de nerecunoscut. Fanii au confundat-o cu Marilyn Monroe © Instagram

Face ce face şi reuşeşte să capteze din nou toată atenţia! Lidia Buble şi-a surprins fanii cu un look inedit, iar multora le-a fost greu să o recunoască. Admiratorii de pe reţelele sociale au comparat-o cu Marilyn Monroe, fiind şocaţi de asemănarea izbitoare dintre cele două.

Nu este un secret faptul că Lidia Buble este de fiecare dată o apariţie. Indiferent de evenimentul la care participă, fie el monden sau muzical, artista atrage toate privirile prin prezenţa sa. Vedeta a mai demonstrat încă o dată că este deschisă provocărilor, iar stilul său extravagant a ajuns la un cu totul alt nivel. Cântăreaţa s-a lăsat fotografiată într-un cadru ce pare desprins din vremurile trecute, semănând extrem de bine cu celebra Marilyn Monroe.

Îmbrăcată într-o rochie simplă, vedeta se apleacă uşor pe balustrada balconului pentru a putea admira priveliştea, în timp ce vântul îi dezordonează puţin buclele răzleţe, tipice lui Marilyn Monroe, fapt pentru care mulţi dintre internauţi le-au comparat pe cele două. 

Admiratoriei Lidiei Buble au asaltat imediat imaginea de vis cu mii de like-uri şi comentarii, exprimându-şi admiraţia atât faţă de cântăreaţă, cât şi faţă de cunoscuta Marilyn Monroe.

"Marilyn Monroe 😘😍 / Bună Marilyn😁 / Semeni cu Marilyn Monroe ❤️❤️ / Poza din anii '30, model 2020... combinaţie perfectă / Marilyn Monroe avea o poza identica💬✌🎬🎶🌊☀️🤔", sunt doar unele dintre comentariile internauţilor.

URMATOAREA  

facebook whatsapp twitter pinterest
A1.ro
Antena3

Mai mult 

DivaHair.ro
Clair.ro
ROMANIATV.NET
Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro