Lidia Buble a făcut marele anunţ! "Am zis "da"!

+3 click pentru
galerie

Lidia Buble a făcut marele anunţ! "Am zis "da"! © Instagram

Lidia Buble este o prezenţă inedită de fiecare dată. Artista se bucură de un succes colosal pe plan muzical, dând dovadă de o voce şi un talent aparte. Nici cu dragostea nu stă prost, în cele din urmă, blondina declarând că a zis "da"!

Lidia Buble şi Răzvan Simion sunt împreună de o bună perioadă de timp şi se iubesc mai mult pe zice trece. Cu toate că gurile rele au încercat mereu să-i despartă prin zvonuri şi ştiri false, dragostea dintre cei doi a fost mai puternică ca oricând. 

Vedeta se află în cea mai bună perioadă a ei şi reuşeşte să îmbine perfect viaţa sentimentală cu cea profesională. Are un succes colosal din punct de vedere al muzicii, umplând săli întregi cu vocea şi talentul de care dă dovadă.

Este activă pe contul de Instagram, acolo unde îşi ţine la curent fanii cu toate evenimentele din viaţa ei. Aşa a făcut şi acum, când i-a surprins plăcut pe internauţi cu mesajul pe care l-a scris în descrierea unei fotografii cu ea. "Am zis “da!” Şi se face linişte.❤️", a scris blondina.

Nu, din păcate nu este vorba despre logodnă, ci despre o nouă marcă de căşti apărute pe piaţa. Lidia le-a jucat o festă tuturor celor care credeau că, în sfârşit, Răzvan a cerut-o de soţie.

Nu vrea să se opereze la nas

Oamenii mereu au judecat-o pe frumoasa blondină după înfăţişare, aducând comentarii răutăcioase legate de nasul ei. Da, vedeta ştie că nu este perfectă, însă, nu are de gând să-şi facă niciun fel de intervenţie chirurgicală, fiind de părere este foarte sexy aşa cum a lăsat-o Dumnezeu. 

”Sunt atât de sexy cu nasul ăsta mare. Imi dă o senzualitate aparte [...] l-aș face și mai mare dacă aș putea. Voi nu știți să apreciați creația lui Dumnezeu. Voi apreciați mai mult ce iese din mâinile doctorilor. Tot ce este natural este sexy, frumos și elegant și orice mai vreți voi”, declara artista.

URMATOAREA  

facebook whatsapp twitter pinterest
A1.ro
Antena3

Mai mult 

DivaHair.ro
Clair.ro
ROMANIATV.NET
Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro