FOTO / Prima imagine cu Lidia Buble după ce a anunțat că intră în operație

+3 click pentru
galerie

FOTO / Prima imagine cu Lidia Buble după ce a anunțat că intră în operație © arhiva

După ce a anunțat, ieri, că intră în operație, Lidia Buble a postat la aproape 24 de ore de la intervenția chirurgicală prima fotografie cu aceasta. 

Lidia Buble și-a pus pe gânduri admiratorii de pe pagina sa de socializare după ce a anunțat că intră în operație. Cântreața și-a rugat toti fanii să îi fie alături, iar ulterior postarea făcută a fost ștearsă. 

”Intru acum în operație...Să vă rugați pentru mine. Love u all”.

Astăzi, artista a postat pe pagina sa de socializare prima fotografie după intervenția chirurgicală la care a fost supusă. Lidia nu a dat niciun detaliu legat de operație, dar din câte putem observa în imaginea postată, cântăreața stă întinsă pe pat, cel mai probabil fiind în continuare internată în spital. 

Dacă de-a lungul vremii, cântăreața a fost criticată mereu pentru aspectul său fizic, aceasta declarând de fiecare dată că nu își dorește să se opereze la nas: ”Sunt atât de sexy cu nasul ăsta mare. Imi dă o senzualitate aparte [...] l-aș face și mai mare dacă aș putea. Voi nu știți să apreciați creația lui Dumnezeu. Voi apreciați mai mult ce iese din mâinile doctorilor. Tot ce este natural este sexy, frumos și elegant și orice mai vreți voi”, le-a mărturisit cântăreața celor care o urmăresc pe pagina sa de socializare în urmă cu ceva timp. 

URMATOAREA  

facebook whatsapp twitter pinterest
A1.ro
Antena3

Mai mult 

DivaHair.ro
Clair.ro
ROMANIATV.NET
Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro