FOTO / Lidia Buble, cu sfârcurile obraznice la vedere. Cântăreaţa a încins imaginaţia tuturor bărbaţilor

+3 click pentru
galerie

FOTO / Lidia Buble, cu sfârcurile obraznice la vedere. Cântăreaţa a încins imaginaţia tuturor bărbaţilor © Instagram

Lidia Buble face ce face şi reuşeşte să îi lase pe toţi cu gura căscată. Artista a încins imaginaţia tuturor bărbaţilor cu silueta sa de invidat, mai exact cu formele ei apetisante. Vedeta le-a oferit acestora o imagine de zile mari, lăsându-şi sfârcurile la vedere.

Lidia Buble este o femeie pe cât de talentată, pe atât de frumoasă. Artista este conştientă de atuurile sale şi nu se fereşte în a-şi etala frumuseţile cu care a fost înzestrată de la natură. Nu este un secret că iubita lui Răzvan Simion este adepta unui stil original şi excentric, însă frumoasa cântăreaţa a reuşit să-i lase pe toţi mască atunci când le-a oferit admiratorilor o privelişte greu de uitat.

Aflată într-un salon de înfrumuseţare, Lidia Buble s-a fotografiat în oglindă, mulţumită de coafura sa. Ceea ce le-a atras atenţia internauţilor a fost cu precădere zona bustului, extrem de sexy. Purtând un top alb şi uşor transparent, sfârcurile obraznice ale vedetei au ieşit la înaintare şi au încins astfel reţelele de socializare.

Lidia Buble, mare fană a păpuşilor

Cântăreaţa are o colecţie specială. De-a lungul anilor, vedeta a strâns atât de multe păpuşi, încât nici ea nu le mai ştie numărul.

„Nu știu exact numărul, dar am foarte multe. O parte din ele sunt aici la București, o parte dintre ele sunt acasă la Deva. Am și casă mare încât încap și eu dacă mă aplec puțin. Am haine, pahare, pantofi, de toate.”, declara Lidia Buble cu ceva timp în urmă.

URMATOAREA  

facebook whatsapp twitter pinterest
A1.ro
Antena3

Mai mult 

DivaHair.ro
Clair.ro
ROMANIATV.NET
Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro