Ce meserie a avut Lidia Buble înainte să devină cunoscută! Sigur nu ştiai asta

+4 click pentru
galerie

Ce meserie a avut Lidia Buble înainte să devină cunoscută! Sigur nu ştiai asta © Instagram

Lidia Buble este una dintre cele mai cunoscute artiste de la noi din ţară! Cu toate acestea, puţini sunt cei care ştiu cu ce se ocupa blondina înainte de a deveni cântăreaţă.

Lidia Buble, cunoscută drept una dintre cele mai bune voci din România, este o apariţie inedită de fiecare dată. Mereu cu zâmbetul pe buze şi plină de entuziasm, blondina ştie cum să se facă plăcută în rândul evenimentelor sau a concertelor pe care le susţine.

Ei bine, puţini sunt cei care ştiu cu ce se ocupa frumoasa Lidia înainte de a deveni artista consacrată care este acum. Blondina provine dintr-o familie numeroasă, cu 11 copii, drept urmare, a fost nevoită să muncească de mică pentru a se întreţine şi pentru a-şi ajuta familia.

A început ca bonă la Devă, iar mai apoi a continuat ca manager de vânzări la o reprezentanţă auto.

Lidia a vorbit mereu deschis despre viaţa ei şi nu i-a fost niciodată ruşine cu ce a făcut, mai ales că toate lucrurile din trecut i-au adus succesul colosal de care se bucură în prezent. Nu a stat la un singur job, aşa că, pe lângă cele povestite deja, blondina a făcut şi curăţenie în casele oamenilor, câştigând o sumă între 4000-5000 de lei pe lună.

Iubita lui Răzvan nu uită de unde a plecat, iar asta îi aduce plus valoare în faţa celor care o iubesc şi îi apreciază munca.

Are o colecţie impresionantă de...

Păpuşi! Lidia este înnebunită după păpuşile Barbie şi îşi cumpără de fiecare dată cât mai multe. Numărul probabil este unul de ordinul sutelor, din moment ce artista este sceptică în privinţa acestui aspect.

„Nu știu exact numărul, dar am foarte multe. O parte din ele sunt aici la București, o parte dintre ele sunt acasă la Deva. Am și casă mare încât încap și eu dacă mă aplec puțin. Am haine, pahare, pantofi, de toate.”, declara Lidia Buble cu ceva timp în urmă.

URMATOAREA  

facebook whatsapp twitter pinterest
A1.ro
Antena3

Mai mult 

DivaHair.ro
Clair.ro
ROMANIATV.NET
Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro