VIDEO / Lidia Buble, probleme mari în trafic. "În ce lume trăim?"

+3 click pentru
galerie

VIDEO / Lidia Buble, probleme mari în trafic. "În ce lume trăim?" © Instagram

De curând, Lidia Buble a trecut printr-o situaţie extrem de neplăcută în trafic. Vedeta le-a povestit fanilor săi pe reţelele de socializare că a rămas şocată în urma acestei experienţe foarte urâte.

După cum ştim, Lidia Buble este o persoană extrem de activă. Vedeta se afla în trafic când o persoană necunoscută a început să o înjure şi să îi lovească maşina dintr-un motiv halucinant.

Artista a povestit pe reţelele sociale că în timp ce se afla la volanul maşinii, un bărbat care ar avea nişte probleme de sănătate s-a apropiat destul de mult de ea pentru a-i cere bani. Lidia Buble a rămas fără cuvinte în momentul în care o femeie a sărit în ajutorul bărbatului cu nişte bani, însă acesta, probabil nemulţumit de suma primită, a început să îi adreseze injurii, atât cântăreţei, cât şi persoanei care i-a oferit banii.

"Doamne, sunt şocată efectiv. Cum este posibil aşa ceva? În urmă cu cinci minute eram la un alt semafor, aşteptam să se facă verde şi venea un domn spre maşina mea care purta o tăbliţă şi pe care scria că e ars pe 80% din suprafaţa corpului, mă rog", şi-a început Lidia Buble mesajul pe contul său de Instagram.

Vedeta a povestit cum bărbat enervat la culme a aruncat banii, care îi aterizaseră pe parbriz. Ba mai mult, după ce i-a adresat cuvinte urâte, acesta i-a lovit şi roata maşinii cu piciorul.

"De lângă mine, o doamnă îi întinsese mână şi îi dăduse nu ştiu, câteva hârtii de un leu, nu ştiu cât erau acolo exact. Eu stând cu capul în telefon, la un moment dat ridic privirea, văd că se făcuse verde, dau să plec şi l-am văzut cum nervos mi-a aruncat mie pe parbriz 2 sau 3 hârtii de un leu şi a început să mă înjure şi pe mine şi pe doamna care l-a ajutat. Şi am rămas "Doamne, pe bune, adică femeia a fost super drăguţă şi te-a ajutat... şi a aruncat banii nu ştiu, că eu am plecat şi au căzut pe stradă, habar n-am, nu ştiu ce s-a întâmplat cu ei, dar mi s-a părut un gest atât de urât din partea lui... nu se poate, sunt şocată efectiv", a continuat vedeta.

URMATOAREA  

facebook whatsapp twitter pinterest
A1.ro
Antena3

Mai mult 

DivaHair.ro
Clair.ro
ROMANIATV.NET
Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro