FOTO / Lidia Buble și Răzvan Simion, mai îndrăgosiți ca oricând! Cum s-a fotografiat celebrul cuplu

+3 click pentru
galerie

FOTO / Lidia Buble și Răzvan Simion, mai îndrăgosiți ca oricând! Cum s-a fotografiat celebrul cuplu © Instagram

Lidia Buble și Răzvan Simion formează unul dintre cele mai iubite cupluri din showbizul românesc. Cei doi reprezintă un model, mai ales în rândul tinerilor, pentru iubirea pe care și-o poartă. Recent, vedetele și-au încântat fanii cu o fotografie absolut adorabilă, într-un cadru demn de îndrăgostiți.

Dragostea plutește în aer pentru Lidia Buble și Răzvan Simion. În fiecare apariție, cei doi porumbei se sorb din priviri și se simt extrem de bine unu în compania celuilalt. De curând, frumoasa cântăreața și-a făcut o achiziție nouă, moment pe care a ținut să-l marcheze alături de iubitul său.

Lidia Buble și-a cumpărat un nou telefon, pe care a început deja să-l umple de poze. Din lista fotografiilor nu putea să lipsească nici iubitul său, astfel că l-a surprins pe Răzvan Simion într-una dintre ele, pe care a postat-o ulterior pe rețelele de socializare.

„Am telefon nou și asta e prima poză pe care am făcut-o cu el😁🐭”, a scris Lidia Buble pe contul său de Instagram, în dreptul fotografiei cu ea și iubitul ei, Răzvan Simion.

Admiratorii cuplului au asaltat imediat fotografia cu mii de like-uri și sute de comentarii, felicitându-i pentru dragostea lor.

„Să fiți fericiți! / Mă bucur pentru voi ❤️❤️❤️ și vă pup / Sunteti minunați!!!❤️❤️❤️ / Mi-a fost dor de o poză cu voi doi❤️ / Vă ador😍😍😍😍 / Sunteți minunați!!😍 Poza asta merită tablou😁 mai ales că este prima poză cu telefon nou😃😁❤️❤️❤️ / Că dor mi-a fost de o fotografie cu voi doi❤️”, sunt doar unele dintre comentariilor fanilor.

URMATOAREA  

facebook whatsapp twitter pinterest
A1.ro
Antena3

Mai mult 

DivaHair.ro
Clair.ro
ROMANIATV.NET
Știri GSP.RO

vezi mai multe 

Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro