FOTO / Lidia Buble, nu crezi că sutienul e prea transparent? Artista a uitat de inhibiții

+3 click pentru
galerie

FOTO / Lidia Buble, nu crezi că sutienul e prea transparent? Artista a uitat de inhibiții © Instagram

Lidia Buble se clasează în topul celor mai bune artiste de la noi din țară. În plină pandemie, vedeta a uitat de inhibiții și s-a fotografiat în așternuturi, însă nu oricum, ci într-un sutien.. transparent! 

Lidia Buble nu are nevoie de prea multe prezentări, fiind una dintre cele mai iubite artiste de la noi din România. Vedeta dă dovadă de un timbru aparte și nu-i de mirare că are atâția fani în toate colțurile țării. Mereu cu zâmbetul pe buze și plină de energie, blondina mai uită uneori de inhibiții și se lasă fotografiată tot mai sexy.

Așa a făcut și acum, pe contul de Instagram, acolo unde se află în contact cu fanii, dar și cu persoanele care o apreciează. Conștientă de formele sale apetisante, Lidia Buble a uitat de rușine și s-a fotografiat direct în așternuturi, însă nu oricum, ci într-un sutien transparent, care i-a lăsat sânii la vedere. 

La descriere, frumoasa artistă a ales să scrie un mesaj dulce: ”Ciocolata e răspunsul!🍫”. Cât despre reacțiile fanilor, ce să mai spunem.. comentariile au curs în lanț la postarea cântăreței, internauții întrecându-se unul pe celălalt. 

”Nu e rău :)) / I love uu ❤️/ Frumoasa mea ❤️/ Tu ești o superba / Ai cei mai frumoși sâni❤️/ O dragoste de fată❤️ / Bună dimineața, înger drag”, sunt doar o parte dintre reacțiile fanilor. 

”Tot ce este natural este sexy”

Artista a mărturisit că nu are gând niciodată să-și facă operație la nas, deoarece acesta este o parte din ea și consideră că asta o definește: „Sunt atât de sexy cu nasul ăsta mare. Imi dă o senzualitate aparte [...] l-aș face și mai mare dacă aș putea. Voi nu știți să apreciați creația lui Dumnezeu. Voi apreciați mai mult ce iese din mâinile doctorilor. Tot ce este natural este sexy, frumos și elegant și orice mai vreți voi”, le-a mărturisit cântăreața internauților, cu ceva timp în urmă. 

URMATOAREA  

facebook whatsapp twitter pinterest
A1.ro
Antena3

Mai mult 

DivaHair.ro
Clair.ro
ROMANIATV.NET
Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro