Doliu în muzică! Artist câștigător de Grammy, mort după ce s-a infectat cu coronavirus

+2 click pentru
galerie

Doliu în muzică! Artist câștigător de Grammy, mort după ce s-a infectat cu coronavirus © Hepta

Coronavirusul face victime și în rândul celebrităților! Un cântăreț premiat cu Grammy a murit, după ce anunțase cu doar câteva zile în urmă că fusese depistat pozitiv cu COVID-19. 

Joe Diffie, cântăreț de muzică country premiat cu Grammy, a murit la 61 de ani, după ce s-a îmbolnăvit cu coronavirus, scrie Sky News. Artistul a reușit să aducă pe piața americană câteva hituri, în special în anii '90, iar două dintre albumele sale au primit distincția de platină.

Vineri, Diffie anunța că a fost testat pentru COVID-19 și că a fost depistat pozitiv, devenind astfel primul star de muzică country care să facă public un astfel de diagnostic. Reprezentantul artistului, Scott Adkins, a anunțat că artistul, originar din Tulsa, Oklahoma, a murit duminică, din cauza complicațiilor generate de infectarea cu virusul ucigaș.

SUA are cele mai multe cazuri de COVID-19

Statele Unite au reușit o performanță deloc lăudabilă: cea de a deveni țara cu cele mai multe cazuri de coronavirus din lume. Până în prezent, au fost depistate pozitiv peste 136.000 de persoane, iar peste 2.400 au și murit din cauza virusului, potrivit celor mai recente statistici publicate de Universitatea Johns Hopkins.

În aceste condiții, președintele american Donald Trump a anunțat că măsurile stricte de carantinare vor fi menținute până în a doua jumătate a lunii aprilie, contrazicând astfel propria inițiativă de a redeschide economia din SUA peste două săptămâni.

Imunologistul Anthony Fauci, principalul expert în pandemii care îl sfătuiește pe Donald Trump, a făcut declarații îngrijorătoare. Potrivit acestuia, SUA se va confrunta cu sute de mii de morți și cu infectări de ordinul milioanelor.

URMATOAREA  

facebook whatsapp twitter pinterest
A1.ro
Antena3

Mai mult 

DivaHair.ro
Clair.ro
ROMANIATV.NET
Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro