FOTO / Lidia Buble, nu te cumințești deloc? Artista a renunțat la sutien și și-a lăsat sfârcurile jucăușe la vedere

+3 click pentru
galerie

FOTO / Lidia Buble, nu te cumințești deloc? Artista a renunțat la sutien și și-a lăsat sfârcurile jucăușe la vedere © Instagram

Face ce face și iar reușește să îi lase pe toți cu gura căscată! Lidia Buble a renunțat la inhibiții și și-a lăsat sfârcurile la vedere pe Internet, imagine ce i-a încântat peste măsură pe bărbați!

Pe lângă faptul că i-a cucerit pe toți cu talentul său incontestabil în muzică, Lidia Buble reușește să intre de fiecare dată în atenția bărbaților cu aparițiile sale incendiare. De-a lungul carierei sale, vedeta a demonstrat de mai multe ori că poate renunța la inhibiții, oferindu-le acestora „priveliști” greu de uitat.

Este cunoscut faptul că Lidia Buble are un stil original și excentric. Artista uimește întotdeauna prin stilul său  vestimentar, însă nici când renunță la haine nu este mai puțin apreciată. Ba din contră! 

Izolarea a făcut-o pe Lidia Buble să fie puțin melancolică. De curând, îndrăgita cântăreață le-a împărtășit o fotografie de senzație cu aceasta, de când se afla în valurile mării. Îmbrăcată într-o bluză albă și foarte transparentă, sfârcurile jucăușe ale artistei au ieșit la înaintare, iar bărbații nu și-au mai putut lua ochii de la formele sale apetisante.

„Stare de spirit”, a scris Lidia Buble în dreptul fotografiei postate pe contul său de 

Lidia Buble este o mare colecționară de păpuși

Lidia Buble are o pasiune specială! Frumoasa cântăreață adoră păpușile, drept pentru care de-a lungul anilor a adunat o întreagă colecție.

„Nu știu exact numărul, dar am foarte multe. O parte din ele sunt aici la București, o parte dintre ele sunt acasă la Deva. Am și casă mare încât încap și eu dacă mă aplec puțin. Am haine, pahare, pantofi, de toate.”, declara Lidia Buble cu ceva timp în urmă.

URMATOAREA  

facebook whatsapp twitter pinterest
A1.ro
Antena3

Mai mult 

DivaHair.ro
Clair.ro
ROMANIATV.NET
Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro