FOTO / Lili Sandu și iubitul său, imagini din autoizolare: „Facem miștouri după, când va trece”

+3 click pentru
galerie

FOTO / Lili Sandu și iubitul său, imagini din autoizolare: „Facem miștouri după, când va trece” © Instagram

Coronavirusul continuă să provoace panică printre oameni. Și în rândul vedetelor autohtone, virusul ucigaș din China a fost tratat cu multă seriozitate. Printre acestea se numără și Lili Sandu, care le-a transmis un mesaj puternic admiratorilor.

De când a aflat că este însărcinată, Lili Sandu este în culmea fericirii. Ea și iubitul său, Silviu Țolu, sunt nerăbdători să își strângă bebelușul în brațe. Luând în calcul și acest motiv, vedeta este foarte atentă la tot ce are legătură cu sănătatea ei. Astfel că, ținând cont de pandemia de coronavirus, actrița nu a stat de gânduri și a luat măsuri de precauție.

Potrivit spuselor sale, Lili Sandu a ales să stea în casă în această perioadă, pentru a se ști în siguranță. De aceeași părere pare să fie și iubitul ei, dovada fiind fotografia pe care artista a postat-o pe rețelele de socializare. În iamgine, cei doi se afișau într-un cadru demn de îndrăgostiți. În timp ce cântăreața se relaxa în cada cu spumă, Silviu Țolu citea dintr-o carte, ipostază care a atras imediat simpatia fanilor.

Ba mai mult, Lili Sandu a ținut să le transmită internauților și un mesaj, susținând că, deși nu ar trebui să ne pierdem simțul umorului, nici simțul civic nu trebuie lăsat mai prejos. Astfel, vedeta și-a sfătuit fanii să acționeze responsabili și să ia măsuri pentru a se proteja.

„Când autoizolarea nu este de fapt o opțiune rea! 😊😉 @silviu.tolu. Asta ca să nu ne pierdem totuși simtul umorului. Sper ca simțul civic și al responsabilității să nu se fi pierdut deja. Evitați pe cât puteți ieșirile in locuri aglomerate, dați dovadă de calm atunci când mintea o ia razna din cauza informațiilor neverificate și nu în ultimul rând dați dovadă de iubire față de apropiații voștri protejându-i, luând toate măsurile de protecție in serios. Facem miștouri după, când o trece și părinții noștri vor fi bine sănătoși”, a scris Lili Sandu pe contul său de Instagram.

URMATOAREA  

facebook whatsapp twitter pinterest
A1.ro
Antena3

Mai mult 

DivaHair.ro
Clair.ro
ROMANIATV.NET
Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro