FOTO / Lora și Ionuț Ghenu nu se tem de Covid-19. Cum fac vedetele haz de necaz, în plină pandemie de coronavirus

FOTO / Lora și Ionuț Ghenu nu se tem de Covid-19. Cum fac vedetele haz de necaz, în plină pandemie de coronavirus © Instagram

Lora și Ionuț Ghenu formează unul dintre cele mai iubite cupluri din showbizul autohton. Aflați în plină pandemie de coronavirus, cei doi îndrăgostiți încearcă să nu intre în panică din cauza virusului ucigaș din China și să își păstreze optimismul.

Virusul ucigaș din China a provocat panică în toate țările, ținând cont de numărul de cazuri confirmate cu nou coronavirus aflat în continuă creștere. Vedetele din showbiz, atât din cel autohton, cât și din cel internațional și-au anunțat fanii că au intrat în carantină pentru a se proteja. Lora și Ionuț Ghenu încearcă însă să nu se lase afectați de isteria provocată de această criză și reușesc să facă „haz de necaz” în aceste clipe dificile.

Lora și Ionuț Ghenu  au reușit să le aducă zâmbetul pe buze fanilor, în plină pandemie de coronavirus. Frumoasa cântăreață a postat pe rețelele de socializare o fotografie cu ea și partenerul său, transmițându-le un mesaj care a stârnit multe râsete.

În imagine, Ionuț Ghenu și Lora stau îmbrățișați, într-un cadru intim. În timp ce artista își ține capul așezat pe umărul partenerului său, acesta pare că îi „adulmecă” șuvițele parfumate de păr.

„Ce bine miroși... Cu ce te-ai dat?”, scrie în fotografie, în dreptul lui Ionuț Ghenu.

Răspunsul Lorei a fost cel care a stârnit multe râsete.

„Cu dezinfectant”, este mesajul scris în dreptul artistei.


facebook whatsapp twitter pinterest
A1.ro
Antena3

Mai mult 

DivaHair.ro
Clair.ro
ROMANIATV.NET
Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro