Lora a răbufnit! Replică dură la adresa unui fan: ”Am avut vârsta ta și nu-mi amintesc să fi fost nesimțită”

+3 click pentru
galerie

Lora a răbufnit! Replică dură la adresa unui fan: ”Am avut vârsta ta și nu-mi amintesc să fi fost nesimțită” © Instagram

Lora este fără îndoială una dintre cele mai bune artiste de la noi din țară. Vedeta trece printr-o perioadă grea, după ce și-a pierdut mama în urmă cu puțin timp. Problema este că nici unii internauți nu o ajută deloc, vorbind în necunoștință de cauză despre situația blondinei. Ce replică dură i-a adresat artista unui fan? 

Lora nu are nevoie de prea multe prezentări, clasându-se în topul celor mai bune voci din România. Deși este cu zâmbetul pe buze și plină de energie, blondina ascunde durerea pe care o simte după ce și-a pierdut mama. A decis să se retragă pentru o perioadă din lumea mondenă, însă a revenit ușor ușor, viața ei intrând pe făgașul normal.

”Nu ai cum să gândești mai mult de atât”

A ales să plece pentru o perioadă din țară, într-o călătorie cu Ionuț Ghenu, bărbatul care a fost lângă ea dintotdeauna. Este foarte activă pe contul de Instagram, acolo unde împărtășește cu internauții fotografii din excursie, dar și filmări din cadrul concertelor pe care le susținea. 

Ce ne-a atras atenția în mod special, a fost comentariul făcut de un fan la ultima poză a vedetei, dar și reacția ei dură. Internautul consideră că artista s-a schimbat mult și că nu le mai oferă fanilor atenția cuvenită după ce mama ei s-a stins din viață. 

”Înainte erai mult mai deschisă și activă și aveai mereu timp de fanii tăi, acum abia ne bagi în seamă. Înțeleg că ai avut un deces și te înțeleg, dar nu trebuie să afecteze și pe plan ”de vedetă”.”, susține internautul.

Ei bine, reacția Lorei a fost una destul de acidă, la care sincer, nimeni nu se aștepta: ”Tu nu ești fanul meu. Ca idee. Sunt foarte deschisă după cum se vede în postari și live-uri. Și e foarte urât să o aduci pe mama mea în discuție. Se vede că ești mică și pot înțelege că nu ai cum să gândești mai mult de atât. Cu toate că și eu am avut vârsta ta și nu îmi amintesc să fi fost vreodată nesimțită”

URMATOAREA  

facebook whatsapp twitter pinterest
A1.ro
Antena3

Mai mult 

DivaHair.ro
Clair.ro
ROMANIATV.NET
Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro