FOTO / Lora și Ionuț Ghenu, sărut pătimaș pe rețelele de socializare! Artista și iubitul său au fost protagoniștii unor cadre extrem de romantice

+3 click pentru
galerie

FOTO / Lora și Ionuț Ghenu, sărut pătimaș pe rețelele de socializare! Artista și iubitul său au fost protagoniștii unor cadre extrem de romantice © Instagram

Dragostea plutește în aer pentru Lora și Ionuț Ghenu! Chiar dacă se află în Bali, departe de cei dragi, cei doi se bucură din plin unul de compania celuilalt. Dovada sunt ipostazele demne de îndrăgostiți în care se afișează cu fiecare ocazie!

Lora și Ionuț Ghenu formează unul dintre cele mai îndrăgite cupluri din showbiz-ul autohton. Cei doi sunt un model pentru toți tinerii, având în vedere dragostea pe care și-o exprimă unul pentru celălalt în fiecare clipă.

De curând, artista și iubitul său și-au bucurat fanii cu niște ipostaze unice postate pe Instagram. Îmbrăcați în aceleași culori, Lora și Ionuț Ghenu au demonstrat că se asortează indiferent de ocazie. În imaginile de pe rețeaua de socializare, cei doi se sărută pătimaș și pentru că nu se satură niciodată de dragostea parteneri sale, Ionuț Ghenu i-a mai furat o sărutarea frumoasei cântărețe.

Reacția internauților nu a întârziat să apară. Fanii au asaltat imaginile în număr mare cu mii de like-uri și comentarii apreciative prin care își exprimau admirația.

„Nunta, nunta și bebei / Foarte frumos, Lora🔥 / Sunteți atât de frumoși / Aww♥️ / Ce drăguțiiii suntețiiii! / Deci pur şi simplu sunteți adorabili!! 😍😍😘 / Sunteți o pereche minunată. ❤️❤️❤️ / Ai mei dragi❤️🔥😍 / Iubițiiii noștri dragi, sunt unele dintre comentariile admiratorilor.

URMATOAREA  

facebook whatsapp twitter pinterest
A1.ro
Antena3

Mai mult 

DivaHair.ro
Clair.ro
ROMANIATV.NET
Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro