FOTO / Loredana Chivu, aproape de o gafă uriaşă. Blondina era să rămână cu sânii în totalitate pe afară

+3 click pentru
galerie

FOTO / Loredana Chivu, aproape de o gafă uriaşă. Blondina era să rămână cu sânii în totalitate pe afară © Instagram

Loredana Chivu este una dintre cele mai sexy vedete din showbizul autohton. Blondina reuşeşte să pună pe jar imaginaţia oricărui bărbat prin formele sale voluptoase, lăsându-i de fiecare dată cu gura căscată, prin fiecare nouă apariţie. De data aceasta, bomba sexy le-a oferit masculilor o privelişte de zile mari, fiind aproape să rămână cu sânii pe afară.

Face ce face şi reuşeşte să bage toţi bărbaţii în boală! Loredana Chivu pare să nu aibă milă deloc de ei şi îi face să suspine pe cei ce o urmăresc pe reţelele de socializare prin fiecare videoclip sau imagine în care îşi etalează formele. De curând, blondina a purtat o ţinută extrem de sexy, care i-a pus în valoare atuurile... şi încă cum! 

Îmbrăcată în negru, din cap până în picioare, Loredana Chivu a demonstrat şi de această dată că este o femeie lipsită de inhibiţii. Vedeta şi-a descheiat cu generozitate fermoarul top-ului pe care-l purta, oferindu-le bărbaţilor o imagine de vis, mai ales că unul dintre sânii săi aproape a ieşit din decolteul obraznic.

Câte operaţii estetice are blondina

Loredana Chivu a demonstrat de mai multe ori că este o femeie asumată. Vedeta nu s-a ascuns după deget şi a recunoscut că a mers de câteva ori la medicul estetician.

"Am o rinopastie, pentru că am fost obligată, nu putea să respir. Am umblat şi la forma nasului. Am la sâni câteva operaţii pentru că am avut o problemă. În rest, am injectări. Cinci operaţii, patru la sâni una la nas. (...) Nu, nu am cercei în sâni", a mărturisit Loredana.

URMATOAREA  

facebook whatsapp twitter pinterest
A1.ro
Antena3

Mai mult 

DivaHair.ro
Clair.ro
ROMANIATV.NET
Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro