FOTO / Loredana Chivu, lipsită de inhibiții. Și-a arătat formele în văzul tuturor

+3 click pentru
galerie

FOTO / Loredana Chivu, lipsită de inhibiții. Și-a arătat formele în văzul tuturor © arhiva

Loredana Chivu este una dintre cele mai dorite femei de la noi. Diva pune de fiecare dată bărbații pe jar și are mare grijă cum să procedeze pentru ca aceștia să întoarcă capul după ea.

Atunci când Loredana Chivu își face prezența, bărbații își întorc toate privirile și abia dacă se pot dezlipi ochii de la ea. Mereu atentă la ce postează pe pagina sa de Instagram, blondina face față cu greu admiratorilor care o complimentează zilnic. 

Recent, Loredana Chivu a postat pe pagina ei de Instagram fotografii incendiare pe care bărbații sigur nu le vor lăsa neobservate. Lipsită de inhibiții, Loredana Chivu apare pe internet în ipostaze provocatoare și extrem de sexy. Aceasta își arată toate formele bine lucrate intens la sală, iar fanii cu siguranță au multe de spus la vederea acestor imagini. 

Câte operaţii are Loredana Chivu

Loredana Chivu a fost sinceră ori de câte ori a vorbit despre vizitele sale la cabinetul medicului estetician. "Am o rinopastie, pentru că am fost obligată, nu putea să respir. Am umblat şi la forma nasului. Am la sâni câteva operaţii pentru că am avut o problemă. În rest, am injectări. Cinci operaţii, patru la sâni una la nas. (...) Nu, nu am cercei în sâni", a declarat Loredana Chivu, în urmă cu ceva timp. ani le-am injectat, am grijă de mine.”, a continuat blondina.

URMATOAREA  

facebook whatsapp twitter pinterest
A1.ro
Antena3

Mai mult 

DivaHair.ro
Clair.ro
ROMANIATV.NET
Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro