FOTO / Loredana Chivu, așa cum n-a mai fost văzută! A devenit fată de casă

+3 click pentru
galerie

FOTO / Loredana Chivu, așa cum n-a mai fost văzută! A devenit fată de casă © instagram

Dacă până acum nimeni nu aștepta ca Loredana Chivu să fie văzută și în altă parte față de cluburi sau cele mai luxoase restaurante, iată că blondina sexy a devenit fată de casă și s-a apucat de gătit.

Loredana Chivu este una dintre cele mai focoase blonde din showbizul românesc și una dintre cele mai transformate vedete de la noi, aceasta având numeroase intervenții chirurgicale și estetice. 

Tânăra pozează mai tot timpul extrem de sexy,  iar admiratorii nu își pot lua ochii de la ea, însă astăzi a surprins tot internetul cu un filmuleț postat pe pagina sa de socializare. Celebra vedeta a ajuns la cratiță și și-a anunțat urmăritorii că gătește

”Fetelor, aceasta este masa principală pe ziua de astăzi”, a spus sexy blondina pe contul său de socializare prezentând mai multe preparate în InstaStory-ul său. 

Chiar dacă se aceasta încearcă să-și găsească și alte activități în plină pandemie, Loredana Chivu este mereu atentă la felul în care arată, iar în ultimele zile a apărut în ipostaze demne de filmele pentru adulți pe pagina sa de Instagram.

Îmbracată în alb din cap până în picioare, cu o pereche de colanți sexy, aceasta a încins imediat mințile tuturor bărbaților.

URMATOAREA  

facebook whatsapp twitter pinterest
A1.ro
Antena3

Mai mult 

DivaHair.ro
Clair.ro
ROMANIATV.NET
Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro