FOTO / Loredana Chivu, ipostază de infarct în piscină. Posteriorul blondinei a produs isterie printre internauţi

+3 click pentru
galerie

FOTO / Loredana Chivu, ipostază de infarct în piscină. Posteriorul blondinei a produs isterie printre internauţi © Instagram

Loredana Chivu nu pare să se cuminţească deloc. Vedeta continuă să producă isterie cu formele sale apetisante, atât în mediul virtual, cât şi în realitate. De curând, focoasa blondină a încins imaginaţia tuturor bărbaţilor, etalându-şi posteriorul într-un cadru incendiar.

Loredana Chivu are cu ce să se mândrească. Frumoasa blondină se poate lăuda cu o carieră de succes, având o mulţime de fani pe reţelele sociale, şi o silueta care stârneşte admiraţie în rândul masculilor, dar şi invidie în cel al femeilor. Nici nu e de mirare, la cât de bine arată! Vedeta reuşeşte să bage toţi bărbaţii în boală, ameţindu-i cu ipostazele de infarct în care se lasă fotografiată.

De această dată, Loredana Chivu şi-a lăsat admiratorii să-i admire în voie posteriorul, în timp ce era la piscină. Îmbrăcată într-un costum de baie colorat şi extrem de sexy, vedeta le-a împărtăşit acestora o imagine desprinsă parcă din filmele pentru adulţi, etalându-şi voluptoasele forme.

Loredana Chivu, despre operaţiile estetice

Loredana Chivu a demonstrat de mai multe ori că este o femeie asumată. Drept urmare, blondina nu s-a sfiit şi a recunoscut câte operaţii estetice are.

"Am o rinopastie, pentru că am fost obligată, nu putea să respir. Am umblat şi la forma nasului. Am la sâni câteva operaţii pentru că am avut o problemă. În rest, am injectări. Cinci operaţii, patru la sâni una la nas. (...) Nu, nu am cercei în sâni", a mărturisit Loredana Chivu.

URMATOAREA  

facebook whatsapp twitter pinterest
A1.ro
Antena3

Mai mult 

DivaHair.ro
Clair.ro
ROMANIATV.NET
Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro