FOTO / Loredana Chivu, mesaj cu subînţeles? Apariţia şocantă a blondinei, după ce a fost surprinsă sărutându-se cu Nikolas Sax

+3 click pentru
galerie

FOTO / Loredana Chivu, mesaj cu subînţeles? Apariţia şocantă a blondinei, după ce a fost surprinsă sărutându-se cu Nikolas Sax © Instagram

Face ce face şi iar ajunge în atenţia tuturor! De curând, Loredana Chivu a intrat în vizorul presei, după ce a fost surprinsă sărutându-se cu Nikolas Sax, în avion, imagini ce au zguduit showbiz-ul autohton. După ce aceste fotografii au ajuns în spaţiul public, bomba sexy a avut o apariţie de infarct pe reţelele de socializare, iar din ipostaza în care s-a lăsat fotografiată pare că vrea să transmită un mesaj cu subînţeles.

Loredana Chivu este una dintre cele mai râvnite femei din România. Blondina reuşeşte să facă furori peste tot, încingând minţile bărbaţilor cu formele sale extreeem de sexy. Aşadar, nu e de mirare că în jurul blondinei roiesc sute de masculi. Vedeta şi-a făcut admiratorii să suspine, după ce s-a aflat că în viaţa ei există un bărbat. Şi nu unul oarecare, ci manelistul Nikolas Sax. Dovada sunt imaginile în care cei doi se sărută de mama focului în avion, în văzul tututor.

Acum, după scurtă vreme de la aflarea acestor fotografii, Loredana Chivu şi-a lăsat fanii cu gura căscată, deoarece a ales să se fotografieze într-o ipostază foarte controversată. Îmbrăcată în piele, din cap până în picioare, vedeta şi-a lăsat bustul generos la vedere, alegând să nu poarte nimic pe sub geacă, lucru care i-a pus pe jar pe toţi masculii din mediul virtual.

Ba mai mult, pe lângă ţinuta sa sumară, Loredana Chivu pare să fi transmis un mesaj subtil. Vedeta a ridicat în aer degetele mijlocii de la ambele mâini, lucru care i-a lăsat mască pe internauţi.

Este din nou singură?

În urma imaginilor dintre ea şi Nikolas Sax, Loredana Chivu a ţinut să facă puţină lumină în acest caz şi a făcut primele declaraţii. Potrivit spuselor sale, blondina nu este împreună cu manelistul şi susţine că este singură.

„Am văzut că a apărut un videoclip care a devenit foarte viral şi nu înţeleg de ce, în care reiese că eu m-aş săruta cu cineva. Nu este nimic adevărat. Eram împreună cu colegul şi prietenul meu, Nikolas, în avion. Ne-am făcut câteva Tik Tok-uri, nu s-a întâmplat absolut nimic între noi. Nu suntem iubiţi, nu avem o relaţie, nu am avut o relaţie şi cam atât. Nu înţeleg de ce se face atât de mare tam-tam pe subiectul ăsta. Noi ne-am ţinut de glume şi am făcut o grămadă de Tik-Tok-uri în dimineaţa respectivă şi filmarea aia chiar nu este ceea ce pare. A fost o glumă între noi şi atâta tot. Mi-aş dori să nu se mai speculeze alte lucruri care nu sunt adevărate. Până la urmă şi dacă mă sărutam cu el nu văd care ar fi fost problema pentru că nu este nimic grav în asta. Am 30 de ani, pot face ceea ce vreau eu. Dar, încă o dată, repet, a fost doar o simplă glumă şi s-a ajuns mult prea departe doar dintr-un filmuleţ din care nu reiese nimic. Să se calmeze toată lumea, nu este iubitul meu, nu avem nicio relaţie. Atât am de spus despre treaba asta, mă şi amuză aşa puţin. În rest, ce să vă zic, toate cele bune şi frumoase. Vă pup", a fost mesajul pe care l-a transmis Loredana Chivu maneliştilor.

URMATOAREA  

facebook whatsapp twitter pinterest
A1.ro
Antena3

Mai mult 

DivaHair.ro
Clair.ro
ROMANIATV.NET
Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro