FOTO / Loredana Chivu nu se lasă sfidată de nicio pandemie. Bomba sexy și-a etalat formele, în toată splendoarea lor

+3 click pentru
galerie

FOTO / Loredana Chivu nu se lasă sfidată de nicio pandemie. Bomba sexy și-a etalat formele, în toată splendoarea lor © Instagram

Loredana Chivu sfidează orice pandemie. Frumoasa blondă își pune admiratorii pe jar, indiferent de vremurile în care ne aflăm. De curând, vedeta și-a lăsat formele sexy la vedere, iar bărbații au rămas cu gura căscată.

Loredava Chivu este una dintre cele mai sexy vedete din showbiz-ul românesc. Indiferent de aparițiile sale, fie la evenimente sau în mediul online, blondina reușește să le sucească mințile tuturor bărbaților. De-a lungul carierei sale, blondina a demonstrat de mai multe ori că poate renunța oricând la inhibiții, lăsându-se fotografiată în cele mai incendiare ipostaze.

La fel s-a întâmplat și de această dată, când celebra blondă și-a scos „armele din dotare”, etalându-și formele apetisante în văzul tuturor. Loredana Chivua postat două fotografii extreeem de sexy, punâdu-și în valoare atât trupul de invidiat, cât și stilul excentric.

Îmbrăcată în roșu, Loredana Chivu nu s-a sfiit și s-a lăsat fotografiată în niște ipostaze parcă desprinse din fimele pentru adulți. Vedeta și-a lăsat bustul generos la vedere, fiind acoperit doar de șuvițele sale blonde de păr. Nici posteriorul său nu a fost mai ascuns. Vedeta i-a înnebunit pe masculii din social media, purtând doar o lenjerie intimă, de culoare neagră, în partea de jos.

Reacția fanilor a fost una pe măsură, asaltând fotografia cu mii de like-uri și comentarii, care mai de care mai îndrăznețe.

URMATOAREA  

facebook whatsapp twitter pinterest
A1.ro
Antena3

Mai mult 

DivaHair.ro
Clair.ro
ROMANIATV.NET
Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro