FOTO / Loredana Chivu trece prin clipe grele? Blondina a postat un mesaj îngrijorător pe Internet. „Sper ca povestea mea să aibă un final fericit”

+3 click pentru
galerie

FOTO / Loredana Chivu trece prin clipe grele? Blondina a postat un mesaj îngrijorător pe Internet. „Sper ca povestea mea să aibă un final fericit” © Instagram

Loredana Chivu este una dintre cele mai sexy vedete din România. Frumoasa blondină le-a dat motive de îngrijorare fanilor după ce a postat un mesaj cu subînțeles pe Internet.

Loredana Chivu este foarte activă în mediul virtual. Vedeta postează zilnic pe rețelele de socializare, ținându-și la curent admiratorii cu tot ce se mai întâmplă în viața ei. Bomba sexy a fost mereu o femeie transparentă și asumată, expunându-și în mod public atât problemele, cât și evenimentele fericite prin care a trecut de-a lungul carierei sale.

La fel a făcut și de această dată când vedeta le-a împărtășit fanilor o dorință la care speră foarte mult. Potrivit spuselor sale, Loredana Chivu a trecut de-a lungul timpului printr-o serie de situații neplăcute, pe care nu le-a meritat. În același timp, blondina le-a mărturisit internauților că speră ca în final toate lucrurile să se rezolve.

„Sper ca povestea mea să aibă un final fericit, pentru că trecut prin niște r@#$%^&! pe care nu le-am meritat niciodată”, a scris Loredana Chivu pe contul său de Instagram, mesaj care a stârnit imediat reacția fanilor.

Loredana Chivu, replică dură pentru internauți, după sărutul cu Nikolas Sax

Nu cu mult timp în urmă, Loredana Chivu a fost surprinsă sărutându-se în avion cu manelistul Nikolas Sax. Blonda sexy a fost foarte criticată de către internauți, iar vedeta a avut o replică acidă pentru reacția acestora.

„Nu cred că există cineva în viaţa asta care să mă judece pe mine. Niciodată. Şi nici nu am să permit acest lucru. Indiferent că sunt sau nu persoană publică. Nu mă interesează părerea voastră. Cu cât faceți mai mult caz, cu atât îmi faceţi mai multă reclamă. De-a lungul timpului aţi dat cu pietre în mine, şi pot să înţeleg invidia şi frustrarea, dar nu pot să înţeleg prostia. Judecati o femeie la 30 de ani că s-a pupat cu un băiat. Sunteți un fel de fanele mele, pentru că nu ai cum să fii invidios pe o persoană pe care nu o crezi superioară ţie.” a spus blondina, în cadrul unui clip video postat pe social media. 

 

URMATOAREA  

facebook whatsapp twitter pinterest
A1.ro
Antena3

Mai mult 

DivaHair.ro
Clair.ro
ROMANIATV.NET
Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro