Loredana Chivu, replică acidă la adresa celor care o critică după sărutul controversat cu un manelist celebru: ”Ați dat cu pietre în mine”

+3 click pentru
galerie

Loredana Chivu, replică acidă la adresa celor care o critică după sărutul controversat cu un manelist celebru: ”Ați dat cu pietre în mine” © arhiva

Loredana Chivu se află în aceste momente în atenția tabloidelor după ce în urmă cu doar câteva zile a fost surprinsă sărutânud-se în avion cu manelistul Nikolas Sax. Blondina a fost asupru criticată de către urmăritorii de pe Instagram, motiv pentru care a apărut în public cu o replică acidă pentru aceștia. 

Loredana Chivu a decis să facă lumină în cazul care a ținut-o în ultimele zile pe prima pagină a ziarelor. Vedeta a fost surprinsă în avion în timp ce se săruta pasional cu un cântăreț de manele celebru, mai exact Nikolas Sax. Pentru că a fost destul de criticată în urma fotografiilor, blondina a răbufnit pe internet și a venit cu o replică dură la adresa tuturor oamenilor care i-au adresat mai multe cuvinte jignitoare.

„În ultima perioadă primesc foarte multe mesaje în privat, legate de acea filmare care a apărut pe reţelele de socializare şi care a devenit virală. De atunci sunt foarte criticată şi judecată de toţi oamenii buni şi corecţi şi de toate cinstitele pământului, că vai Domane ce am făcut eu că m-am pupat cu un băiat în avion. Am 30 de ani. Un pupat nu înseamnă absolut nimic. Nu am o relaţie cu nimeni în momentul de faţă. Sunt o femeie singură, sunt capabilă să iau propriile mele decizii şi nu am de ce să răspund în faţa nimănui.” a spus Loredana Chivu, în cadrul unui filmuleţ pe social media.

Loredana Chivu a fost destul de deranjată pentru cuvintele primite în mediul online, motiv pentru care a pus piciorul în prag și a decis să nu permită nimănui să o mai judece, mai ales că nici măcar nu o interesează de părea celor din jur. 

„Nu cred că există cineva în viaţa asta care să mă judece pe mine. Niciodată. Şi nici nu am să permit acest lucru. Indiferent că sunt sau nu persoană publică. Nu mă interesează părerea voastră. Cu cât faceți mai mult caz, cu atât îmi faceţi mai multă reclamă. De-a lungul timpului aţi dat cu pietre în mine, şi pot să înţeleg invidia şi frustrarea, dar nu pot să înţeleg prostia. Judecati o femeie la 30 de ani că s-a pupat cu un băiat. Sunteți un fel de fanele mele, pentru că nu ai cum să fii invidios pe o persoană pe care nu o crezi superioară ţie.” a completat blondina, în cadrul unui filmuleţ postat pe social media. 

URMATOAREA  

facebook whatsapp twitter pinterest
A1.ro
Antena3

Mai mult 

DivaHair.ro
Clair.ro
ROMANIATV.NET
Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro