FOTO / Loredana, fanii ce părere au? Sărut romantic pe internet cu un bărbat

+3 click pentru
galerie

FOTO / Loredana, fanii ce părere au? Sărut romantic pe internet cu un bărbat © Instagram

Loredana Groza este una dintre cele mai iubite artiste de la noi din ţară. Blondina a suprins pe toată lumea, cu ocaziei Zilei Îndrăgostiţilor, după ce a postat pe reţelele de socializare o fotografie în care se sărută romantic cu un bărbat şi nu, nu este vorba despre soţul ei! 

Loredana Groza este fără îndoială una dintre cele mai reprezentative voci din România. Cu o carieră impresionantă în spate, frumoasa artistă umple săli întregi de spectacol, cu vocea şi talentul de care dă dovadă. Este considerată o apariţie excentrică, fiind asemănată adesea cu celebra Madonna.

Şi cum este mereu în atenţia fanilor, artista postează de fiecare dată pe contul de Instagram fotografii cu ea, dar şi din cadrul concertelor pe care le susţine. Aşa a făcut şi acum, când a reuşit să şocheze pe toată lumea.

Lori din Oneşti, aşa cum se intitulează a adăugat pe contul de Instagram o fotografie în care se sărută cu un tânăr. Nu, nu este vorba despre un iubit sau orice de acest gen, ci despre actorul din noul videoclip pe care vedeta urmează să-l lanseze. "Who’s Your Valentine?❤  #comingsoon #loredana #myvalentine", a scris blondina în dreptul pozei cu bărbatul. 

Consideră că nu totul constă în operaţii estetice

Nu mai este un secret că, de-a lungul timpului, Lori a tot apelat la intervenţiile chirurgicale, pentru a-şi îmbunătăţi mai multe zone ale corpului, pe care le considera imperfecte. Cu toate acestea, este de părere că secretul frumuseţii nu constă în operaţii, ci în felul de a fi al unei persoane. Se simte fericită şi împlinită cu viaţa ei, aşa că a lăsat în urmă răutăţile tuturor. 

"Secretul fumuseții nu stă în operații. Nu ne naștem perfecți, nimeni nu e. Trebuie să avem dorința de a fi mai frumoși și nu doar fizic. În fiecare zi meditez și mulțumesc pentru aceste daruri și pentru oamenii din viața mea”, declara ea, cu ceva timp în urmă. 

URMATOAREA  

facebook whatsapp twitter pinterest
A1.ro
Antena3

Mai mult 

DivaHair.ro
Clair.ro
ROMANIATV.NET
Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro