FOTO / Loredana Groza, așa cum n-ai mai văzut-o niciodată! Cântăreața și-a lăsat fanii cu gura căscată. „Ai descoperit leacul tinereții fără bătrânețe”

+3 click pentru
galerie

FOTO / Loredana Groza, așa cum n-ai mai văzut-o niciodată! Cântăreața și-a lăsat fanii cu gura căscată. „Ai descoperit leacul tinereții fără bătrânețe” © Instagram

Loredana Groza le dă clasă tuturor puștoaicelor! Celebra cântăreață s-a lăsat filmată într-o ipostază inedită, iar fanii au rămas uimiți încă o dată de frumusețea ei ieșită din comun.

Nu este un secret faptul că Loredana Groza este una dintre cele mai îndrăgite cântărețe din țara noastră. Pe lângă asta, se numără și printre cele mai sexy vedete din showbizul autohton. Artista este mereu într-o formă de zile mari și reușește să-i lase pe toți mască cu silueta sa de invidiat. Așadar, dacă nu ai ști câți ani are, cu siguranță nu i-ai da mai mult de 30!

De-a lungul carierei sale, Loredana Groza a știut cum să-și surprindă fanii, de fiecare dată. Stilul său excentric și original au ținut-o departe de inhibiții, drept pentru care nu a avut nicio reținere în a le împărtăși internauților fotografii incendiare.

De această dată, Loredana Groza i-a uimit pe toți cu un look de... profesoară. Și nu orice profesoară! Îmbrăcată într-o cămașă albă, cu cravată, bustul generos al artistei abia își făcea loc în material. Pentru a-și completa look-ul artista și-a prins părul în coc și a ales să poarte ochelari de vedere.

Reacția admiratorilor a fost una pe măsură, complimentând-o pentru cât de bine arată.

„Wow ce sexi😘😘😘 / Greu să faci diferența între tine și copilul tău! Te-am admirat de când te-ai lansat, suntem aceeași generație! Tot respectul!!! / Auzi, dar tu nu îmbătrânești deloc?! Mă uit la pozele tale și ești pe zi ce trece mai tânără, mai frumoasă! 👌 Dacă ai descoperit leacul tinereții fără bătrânețe, nu fi egoistă, împarte-l cu noi! 😉”, sunt doar unele dintre comentariile fanilor de pe Instagram.

URMATOAREA  

facebook whatsapp twitter pinterest
A1.ro
Antena3

Mai mult 

DivaHair.ro
Clair.ro
ROMANIATV.NET
Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro