FOTO / Loredana Groza, sărutată de bărbaţi, în plină stradă. Fanilor nu le-a venit să creadă

+3 click pentru
galerie

FOTO / Loredana Groza, sărutată de bărbaţi, în plină stradă. Fanilor nu le-a venit să creadă © Instagram

După ce şi-a şocat admiratorii cu noul său videoclip, în care s-a afişat în ipostaze desprinse din filmele pentru adulţi, Loredana Groza a intrat din nou atenţia internauţilor. Celebra cântăreaţa a fost "sărutată" de bărbaţi, în plină stradă. 

Loredana Groza este cu siguranţă o femeie lipsită de inhibiţii. Cântăreaţa este o apariţie indiferent de evenimentul la care participă, captând atenţia tuturor privitorilor, atât prin personalitatea ei, cât şi prin stilul său excentric. De curând, artista i-a lăsat pe toţi cu gura căscată, după ce şi-a împărtăşit tandreţuri în compania unui bărbat misterios.

Îmbrăcată în cele mai provocatoare ţinute, Loredana Groza a reuşit să încingă minţile bărbaţilor, mai ales că aceştia i-au putut admira în voie formele voluptoase. Cântăreaţa i-a pus pe jar pe masculi, dovada fiind faptul că aceştia nici măcar nu se mai pot abţine, drept pentru care, fără să ţină cont de nimeni şi de nimic au "sărutat-o" chiar pe stradă.

Loredana Groza le-a arătat internauţilor cum unii dintre admiratorii ei sunt atât de înflăcăraţi, încât i-au sărutat afişele lipite de-a lungul străzii. Acest lucru i-a stârnit amuzamentul artistei, având şi un mesaj haios pentru aceştia.

"Prins în fapt🤩", a scris Loredana Groza pe contul său de Instagram, în dreptul imaginilor în care posterele cu ea erau sărutate de bărbaţi.

În acelaşi timp, vedeta le-a făcut o invitaţie publică acestora, spunându-le că îi aşteaptă la spectacolul ei.

URMATOAREA  

facebook whatsapp twitter pinterest
A1.ro
Antena3

Mai mult 

DivaHair.ro
Clair.ro
ROMANIATV.NET
Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro