Lovitură pentru Loredana! Prima reacție a artistei, după ce a fost interzisă pentru scenele erotice

+3 click pentru
galerie

Lovitură pentru Loredana! Prima reacție a artistei, după ce a fost interzisă pentru scenele erotice © Instagram

Loredana Groza este fără doar şi poate una dintre artistele cu cel mai ridicat grad de sex-appeal de la noi din ţară. Recent, focoasa blondină a scos o nouă piesă, intitulată "Sex pe canapea", care a făcut atât de multe ravagii în mediul online, încât cei de la YouTube au restricţionat limita de vârstă. Care a fost reacţia blondinei? 

Nu mai este un secret faptul că Loredana Groza are 50 de ani, însă arată ca la 30. Nu i-a păsat niciodată de vârstă, care a reprezentat mereu doar un număr, blondina fiind într-o formă de zile mari. 

Şi cum îşi permite să se afişeze cu trupul ei peste tot în mediul online, Loredanei nu i-a fost ruşine atunci când a apărut îmbrăcată sumar în videoclipul piesei "Sex pe canapea". Şi asta nu este tot, pentru că, aşa cum sună şi numele piesei, în cadrul clipului, frumoasa blondina execută scene rupte din filmele de adulţi cu un model.

Tânărul, cunoscut şi el în mediul online, îi sfâşâie dresurile şi o sărută pasional pe gât şi pe sâni. Pfiu, măi Lori, ce tot faci? Pe lângă aceste scene, Madonna de România apare dansând la bară, într-un costum de latex, imitând-o fără doar şi poate pe Jennifer Lopez.

"Este artă"

Cei de la YouTube nu au stat prea mult pe gânduri şi, la câteva ore de la lansarea piesei, clipul vedetei a fost restricţionat. Artista s-a sesizat imediat şi a declarat că nu întelege de ce s-a recurs la această decizie. Este de părere că videoclipul este unul artistic şi că nu există nimic ieşit din comun. 

De asemenea, Lori din Oneşti, aşa cum se intitulează, consideră că tinerii de 14 ani ar trebui să cunoască încă de mici detaliile legate de partea sexuală. 

"Din păcate, puteţi da click pe el pe YouTube dacă aveţi peste 18 ani. Nu ştiu de ce s-a pus această restricţie, pentru că este artă, nu este absolut nimic ieşit din tiparele normalităţii. Şi cred că de la vârsta de 14 ani trebuie să înveţi cel mai mult despre sex, mai ales în ziua de azi, în care tinerii şi copiii au acces la lucruri foarte grave şi foarte nepotrivite pentru vârsta lor.", a povestit ea, în cadrul unei emisiuni de la radio. 

Blondina este hotărâtă să pornească o petiţie, pentru ca YouTube să anuleze restricţia legată de vârstă. „Vreau să facem o petiţie pentru că este un videoclip artistic, nu are nimic ieşit din tiparele bunului simţ, şi mi se pare o decizie exagerată, sincer“, a continuat Lori. 

URMATOAREA  

facebook whatsapp twitter pinterest
A1.ro
Antena3

Mai mult 

DivaHair.ro
Clair.ro
ROMANIATV.NET
Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro