FOTO / Mădălina Apostol, însărcinată? Iubita lui Nick Rădoi s-a afişat cu o burtică suspectă

+4 click pentru
galerie

FOTO / Mădălina Apostol, însărcinată? Iubita lui Nick Rădoi s-a afişat cu o burtică suspectă © Facebook

Mădălina Apostol le-a dat palpitaţii fanilor cu ultimele sale apariţii. În ultimul timp, vedeta s-a fotografiat în nişte ipostaze extrem de sexy, însă ceea ce le-a atras cu adevărat atenţia internauţilor a fost burtica sa foarte... suspectă. Este sau nu însărcinată iubita lui Nick Rădoi?

Mădălina Apostol şi Nick Rădoi formează unul dintre cele mai îndrăgite şi controversate cupluri din showbizul autohton. După ce de puţină vreme au hotărât să mai dea o şansă iubirii, iubita lui Nick Rădoi le-a dat emoţii fanilor, afişându-se cu o burtică care seamănă cu cea a unei gravide.

Zvonurile au început să ia amploare odată cu Ziua Îndrăgostiţilor, atunci când Mădălina Apostol şi-a etalat silueta într-o rochie albă şi foarte mulată. Pe lângă formele sale voluptoase, admiratorii vedetei au putut observa cu uşurinţă cum abdomenul iubitei lui Nick Rădoi s-a mai mărit. 

Reacţia fanilor nu a întârziat să apară, drept pentru care aceştia au asaltat-o cu diverse mesaje prin care o felicitau pentru burtică, mulţi dintre ei întrebând-o dacă este sau nu însărcinată. Deşi abdomenul său s-a mărit considerabil, Mădălina Apostol a susţinut că doar a adăugat câteva kilograme în plus.

"Doar m-am îngrăşat", i-a răspuns Mădălina Apostol unei admiratoare.

Mădălina Apostol, o mamă model pentru copiii ei

Mădălina Apostol are trei copii minunaţi, aceştia fiind centrul Universului său. Deşi are o viaţă foarte activă din punct de vedere profesional, vedeta petrece foarte mult timp cu aceştia, ocupându-se cu mare grijă de creşterea lor.

"În fiecare zi eu încerc din răsputeri să fiu o mamă şi mai bună, să le ofer copiilor educaţia de care au nevoie şi anume curăţenie, cum să se îngrijească, cum să se comporte, cum să gândească, pentru că ei sunt în acea perioadă în care toţi colegii lor vor haine de firmă, văd la ceilalţi şi eu acum am un rol foarte important să îi formez astfel încât să nu catalogheze un om după hainele lui şi să nu îl judece niciodată. Chiar dacă poartă haine scumpe sau haine mai ieftine asta nu înseamnă că trebuie să îşi facă o impresie despre acel om. Eu am un rol foarte important în această perioadă", a spus Mădălina Apostol, acum ceva timp, la Antena Stars.

URMATOAREA  

facebook whatsapp twitter pinterest
A1.ro
Antena3

Mai mult 

DivaHair.ro
Clair.ro
ROMANIATV.NET
Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro