FOTO / Mario Fresh şi Alexia Eram, ipostază demnă de îndrăgostiţi: "Apropie-te, iubitule"

+3 click pentru
galerie

FOTO / Mario Fresh şi Alexia Eram, ipostază demnă de îndrăgostiţi: "Apropie-te, iubitule" © Instagram

Alexia Eram şi Mario Fresh formează unul dintre cele mai frumoase cupluri din showbizul autohton. Cei doi porumbei sunt îndrăgiţi de o ţară întreagă, fiind un exemplu în rândul tinerilor pentru iubirea pe care şi-o poartă reciproc. Recent, îndrăgostiţii şi-au bucurat fanii cu o fotografie absolut superbă, arătându-le astfel cât de mult se iubesc.

Mario Fresh şi Alexia Eram sunt topiţi unul după celălalt, dovada fiind fericirea pe care o au amândoi pe chip atunci când sunt împreună. Mereu cu zâmbetul pe buze şi foarte apropiaţi, cei doi îndrăgostiţi îşi emoţionează admiratorii cu fiecare imagine realizată împreună.

De această dată, vedetele le-au arătat admiratorilor de pe reţelele de socializare cât de bine se simt unul în compania celuilalt şi cum se distrează în club. Cu braţele încolăcite în jurul gâtului iubitului său, Alexia Eram nu-şi mai şterge zâmbetul de pe buze atunci când se află în preajma lui Mario Fresh.

"Vino mai aproape, iubitute🦋", a scris Alexia Eram pe contul său de Instagram, în dreptul fotografiilor cu ea şi iubitul său.

După doar câteva clipe, fanii au asaltat imaginile cu mii de like-uri şi comentarii, impresionaţi de cadrul de îndrăgostiţi.

"Iubiții mei frumoșii, îmi era dor de voi, vă iubesc cel mai mult!!!! ❤️❤️❤️❤️❤️💞💞👑👑👑👑👑👑👑👑❤️ / Ce frumoși sunteți. 🤩 / 💯superbi 💪🤩🤴👸🏻🙏 / Super va stă🤗 / Tare frumoși sunteţi împreună!", sunt doar unele dintre comentariile internauţilor.

URMATOAREA  

facebook whatsapp twitter pinterest
A1.ro
Antena3

Mai mult 

DivaHair.ro
Clair.ro
ROMANIATV.NET
Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro