FOTO/ Matteo a devenit tătic. Iubita lui a născut. ”Acum suntem o familie!”

+3 click pentru
galerie

FOTO/ Matteo a devenit tătic. Iubita lui a născut. ”Acum suntem o familie!” © instagram

Matteo este în al nouălea cer. Iubita lui a născut, iar pe chipului cântărețului se poate citi fericirea. 

Anul nou a venit cu o minune în viața lui Matteo și a iubitei sale, Elena. Cei doi au devenit părinți, iar acum sunt cei mai fericiți.

Cântărețul a postat pe pagina lui de socializare prima imagine alături de bebelușul său și a iubitei sale, o fetiță, iar fanii l-au felicitat imediat pe aceștia. 

Matteo este mai fericit ca niciodată, iar imaginea cu el și copilul său vorbește de la sine. ”Cuvintele nu-și au rostul... și nici nu le găsesc pe alea potrivite, dacă sunt unele. Acum suntem o familie!”, a scris cântărețul în dreptul imaginii în care o ține în brațe pe cea mică. 

Ce nume va purta micuța

Anul trecut, după ce a aflat că iubita sa este însărcinată, cei doi părinți își făceau planuri deja pentru numele pe care îl vor alege pentru cea mică, iar într-un final au ajuns la un numitor comun. Minunea din viața lor va purta numele Mia! "O variantă de nume este Mia. Derivat din Maria. Este singurul nume cu care am rezonat amândoi", a declarat Matteo pentru Antena Stars.

Cum a aflat Matteo că va fi tată

Matteo şi Elena îşi doreau foarte mult un copil, ba mai mult, i-au pregătit camera înainte să ştie că au primit acest dar de la Dumnezeu. Iubita lui Matteo a ales să-i trimită o fotografie cu testul de sarcină pe Whatsapp. Când a văzut, artistul a încremenit! S-a blocat, a închis telefonul şi au trecut câteva minute până şi-a dat seama ce se întâmplă.

"Mi-a trimis într-o zi o poză pe Whatsapp cu testul de sarcină. M-am blocat, am întins telefonul. Nu am ştiut ce văd, mi s-a blocat creierul. Ştiu cum arată un test de sarcină, dar cred că nu am realizat şi am avut un şoc. După ce am realizat, nu mai ştiam ce înseamnă. Două liniuţe e de bine? E de rău? Am avut vreo 15 minute de blanc total. Bucuria e atât de mare încât nu mai realizezi... Noi ne doream mult de tot să facem un copil. A venit când toate treburile s-au aşezat. Când am reamenajat casa, am făcut o cameră pentru copil. Când s-au aranjat toate, a venit şi copilul. La sfârşitul lui ianuarie o să nască", mai povestea Matteo.

URMATOAREA  

facebook whatsapp twitter pinterest
A1.ro
Antena3

Mai mult 

DivaHair.ro
Clair.ro
ROMANIATV.NET
Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro