Ce nume va primi fetiţa lui Matteo şi a Elenei: "E singurul nume cu care am rezonat". VIDEO

+4 click pentru
galerie

Ce nume va primi fetiţa lui Matteo şi a Elenei: "E singurul nume la care am rezonat". VIDEO © Instagram

În luna ianuarie, iubita lui Matteo, Elena, va aduce pe lume primul copil al lor. Mai fericit ca niciodată, artistul a dezvăluit ce nume au ales pentru fetiţă.

Fiecare zi aduce o bucurie în viaţa lui Matteo, de când a aflat că va fi tată. Artistul a intrat în direct prin intervenţie telefonică la "Răi Da Buni", a povestit cum i-a dat Elena marea veste, dar şi ce nume va purta micuţa.

Mai mult, Matteo a precizat că, dacă ar putea, ar lăsa-o pe fetiţă doar cu un prenume, chiar şi fără numele de familie, el având "trauma" celor şase prenume pe care le poartă! 

Se pare că, Matteo şi iubita lui au ajuns la numitor comun în privinţa numelui pe care îl va purta fetiţa lor: Mia! "O variantă de nume este Mia. Derivat din Maria. Este singurul nume cu care am rezonat amândoi", a declarat Matteo pentru Antena Stars.

Cum a aflat Matteo că va fi tată

Matteo şi Elena îşi doreau foarte mult un copil, ba mai mult, i-au pregătit camera înainte să ştie că au primit acest dar de la Dumnezeu. Iubita lui Matteo a ales să-i trimită o fotografie cu testul de sarcină pe Whatsapp. Când a văzut, artistul a încremenit! S-a blocat, a închis telefonul şi au trecut câteva minute până şi-a dat seama ce se întâmplă.

"Mi-a trimis într-o zi o poză pe Whatsapp cu testul de sarcină. M-am blocat, am întins telefonul. Nu am ştiut ce văd, mi s-a blocat creierul. Ştiu cum arată un test de sarcină, dar cred că nu am realizat şi am avut un şoc. După ce am realizat, nu mai ştiam ce înseamnă. Două liniuţe e de bine? E de rău? Am avut vreo 15 minute de blanc total. Bucuria e atât de mare încât nu mai realizezi... Noi ne doream mult de tot să facem un copil. A venit când toate treburile s-au aşezat. Când am reamenajat casa, am făcut o cameră pentru copil. Când s-au aranjat toate, a venit şi copilul. La sfârşitul lui ianuarie o să nască", a mai spus Matteo.

URMATOAREA  

facebook whatsapp twitter pinterest
A1.ro
Antena3

Mai mult 

DivaHair.ro
Clair.ro
ROMANIATV.NET
Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro