FOTO / Mihaela Rădulescu radiază de fericire la braţul unui bărbat celebru: "Binecuvântată"

+3 click pentru
galerie

Mihaela Rădulescu © instagram

Mihaela Rădulescu are o relaţie frumoasă de iubire cu Felix Baumgartner, iar cuplul lor pare foarte bine consolidat. Dar, vedeta noastră nu se sfieşte să se pozeze şi cu alţi bărbaţi şi să publice fotografiile în mediul online.

Mihaela Rădulescu a ieşit recent la masă cu un actor celebru. Este vorba mai exact de Arnold Schwarzenegger. Ei au luat micul dejun împreună şi au profitat de faptul că s-au întâlnit pentru a se fotografia împreună. Această întâlnire a fost organizată, însă, chiar de partenerul Mihaelei Rădulescu care a vrut să o surprindă în cel mai plăcut mod. 

"Îi mulţumesc lui Felix Baumgartner pentru cel mai reuşit mic dejun din viaţa mea. Nu îmi amintesc ce am mâncat, dar îmi amintesc oamenii minunaţi cu care am luat masa  #amazingpeople #legends #andall #ca #blessed #blink" a scris Mihaela Rădulescu pe Instagram, în dreptul unei fotografii în care apare împreună cu Arnold Schwarzenegger.

Într-o altă poză vedeta este surprinsă alături de Arnold Schwarzenegger, dar şi de partenerul ei, Felix Baumgartner, toţi trei fiind de-a dreptul încântaţi de faptul că s-au întâlnit.

Dacă ți-a plăcut articolul, te așteptăm și pe pagina de Facebook. Avem și Instagram. Ne poți da follow aici

C.L.

URMATOAREA  

facebook whatsapp twitter pinterest
A1.ro
Știri GSP.RO

vezi mai multe 

Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro
DivaHair.ro